2777
2789

من هرچی بهش میگم کلی بهش ایده میدم عکس می‌فرستم اما انگار نه انگار بهش این همه توضیح میدم 

ی فضای مربعی شکل رو در نظر بگیرید تو همچنین فضایی هم حمام با در شیشه ای و وان و روشویی و توالت فرنگی و ایرانی بخواد باشه بنظرتون چ مدلی قشنگه؟؟

درگیری منو نامزدم بیشتر برای وان و حمام که کنج دیوار سرامیک مشکی طلایی بخوره برای حمام یا کل یه قسمت بدنه سرامیک مشکی طلایی بخوره

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

چه دغدغه ها

خدایی برای این چیزا دعوا نکنید

با عشق بسازید

نه دعوا

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از یه طراح داخلی کمک بگیرید

عزیزم طراح هم ی هزینه ای سنگینی داره خودش الان منم هرچی بهش ایده میدم عکس می‌فرستم اما مورد تایید جناب عالی نیست خوشش نمیاد 

خوب اینکه درگیری نداره حرف بزنید نظر همو بپرسید توافق کنید باهم به تفاهم برسید

بخاطرش همو تیکه پاره کردیم منم کلی ایده اینا دادم اصلا قبول نداره هیچ کدومو

فقط اینو می‌دونم مشکی همش لک خالی میشه خیلی بده

مشکی خیلی براقه من که بهش میگم فقط کنج دیوار برای حموم مشکی بخوره دیگه کل سرویس سرامیک سفید طلاییه

عزیزم بنظرم کلا مثل هم سرامیک کن

موقع ای انتخاب میکردیم کاشی سرامیک اونجا پیشنهاد دادن برای حموم بجز سفید طلایی که ما انتخاب کرده بودیم گفتن مشکی طلایی هم قشنگ میشه برای ی قسمت ماهم خودمون اومد انتخاب کردیم قرار بود اولش فقط کنج دیوار یا سمت کوچولو مشکی بخوره برای حموم که آقا هر دقیقه حالا نظرش عوض میشه