2777
2789
عنوان

خانوما بیایین یه لحظه راهنمایی

43 بازدید | 8 پست

میخوام یدونه قولنامه دستی بنویسم 

چطوری بنویسم 

از طرف یه مادر که ۳ دانگ از خونه ای که همسرش به نامش زده رو بزنه به اسم دخترش 

لطفا اگه میتونین بنویسین

قولنامه دگ اعتبار نداره فکر کنم

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدونه نوشتم اینجوری درسته 

بنده …. چنین ابراز مینمایم تمام سه دانگ از شش دانگی یاباب خانه ب پلا ثبتی …. واگذار شده از سوی همسرم اقای …..

وتمام حقوق شرعی و قانویه خود را درصحت و سلامت کامل عقلی وجسمی به فرزندم خانم… واگذار مینمایم 

چطوره؟

نوشتیم یدونم دستی میخوام

پس متن هم از همونا ببین چی نوشتن .

ولی جا شما باشم همین ک دستی نوشتید را میبرم دفتر اسناد رسمی ثبتش میکنم ک بعدا کسی دبه نکنه از خانواده . در ضمن کپی اگه کسی خواست ببینه نشون بده اصلشو نشون نده پاره میکنن

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
این بالا نوشتم معتبره بنظرتون؟

مگه نمیگی ثبت کردیم ؟ اگه ثبت شده اصلا دیگه هیچ مشکلی نیست 

اره بنظرم خوبه . ادرس خونه هم قید کنید

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....