2777
2789

هیچوقت این جمله رو درک نکردم :فهمیدی شوهرت خیانت کرده خب میخوای چه کار کنی؟برنامه چیه برای این لحظه به بعد؟ میخوای طلاق بگیری؟ قهر کنی؟ دعوا کنی؟ چه کار کنی؟اگه نمیخوای طلاق بگیری تجسس نکن اصلا وایسا نگاه کن 

عزیزان چرا فکر می‌کنید کسی ک نمیخواد طلاق بگیره باید این چیزارو ببینه و دم نزنه ،بنظر من باید بجنگه با شوهرش به طلاق یا موندن هم ربطی نداره باید دلیل اینکار شوهرشو بفهمه 

باید شوهرشو زیر نظر بگیره همیشه و کنترل کنه 

یعنی چی ک میگین باید ن تجسس کنه ن گوشیشو چک کنه 

ن دعوا کنه فقط،بخاطر اینکه نمیخواد طلاق بگیره

میگید اگه نمیخوای طلاق بگیری،نباید شوهرتو چک کنی 

یعنی نباید شریک زندگیمونو چک کنیم ؟ حتما باید اگه میخوایم طلاق بگیریم چکش کنیم؟

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه چک کردی دیدی صیغه ش شده ، میخوای چیکار کنی ؟ 

اکثرا صیغه و رابطه دارن و.....  میخوای چیکار کنی اونوقت ؟ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

صحیحه کشیدن افسار اسبی که رم کرده؟ نه اون فقط خودت لگد مال میکنه 

از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم !                                             خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعه‌ای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعه‌ای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است....                                                                بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند.                                         به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...

از این لحاظ میگن ک  وقتی ب روش بیاری، اون فقط پررو تر  زرنگ تر و حرفه ای تر میشه

هرچقدم چک‌ش کنی  بی‌فایده‌س

پس یا باید جدا شی  یا بخاطر عصاب خودتم ک شده زندگی خودتو داشته باشی و بیخیال اون بشی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ن ندیدی ک اینارو میگی

دیدم و جنگیدم 

بعضیا میگن اگه نمیخوای طلاق بگیری نباید اصلا جستجو میکردی نباید اصلا میفهمیدی نباید اصلا بع روش میاوردی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

من بش گفتم اگه زن صیغه کنی یا دوست دختر بگیری 

درسته تو زندگیم باختم 

ولی نمیذارم تو و اون هرزه ببرید 

اون زنیکه رو میکشم و خودمو معرفی میکنم به پلیس🤣

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

من چون تجربش ندارم دراین زمینه نظری هم ندادم معمولا اما بنابر گفته های شما چقد توزندگی باید تجسس کردو باشک زندگی کرد و دائم ینفر تحت کنترلت باشه...سخت میشه و زننده همچین زندگی کردنی

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

من بش گفتم اگه زن صیغه کنی یا دوست دختر بگیری درسته تو زندگیم باختم ولی نمیذارم تو و اون هرزه ببرید ...

منطقی نیس اصلا

بنظرم باید شوهرتو بکشی نه اون زن رو

چون خودتو معرفی کنی میری زندان و باقی مراحل!!!

شوهرتم آزادانه تر ادامه میده!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

ببین اگه چک کردی دیدی صیغه ش شده ، میخوای چیکار کنی ؟ اکثرا صیغه و رابطه دارن و..... میخوای چیکار ک ...

هرکارم ک نکنم ولی به روش میارم جنگ هم راه میندازم ولی نمیشینم چیزی نگم ک فکر کنه خرم 

اینجا میگن اگه نمیخوای طلاق بگیری اصلا به روش نیار خب نمیشه ک

میگن زمان قدیم یه مردی بوده دوتا زن داشته خیلی به زن اولش میرسیده کلی طلا لباس وسیله خونه براش میخریده روزی تصادف میکنه میمیره پدرشوهرش سر مزارش به عروس میگه باید یچیزی بت بگم امیدوارم ناراحت نشی و پسرمو حلال کنی شوهرت یه زن دیگه غیر تو داشت و عروس میگه اتفاقا خیلی وقته میدونم ولی به رو نیاوردم برا اینکه هر لحظه بترسه که بفهمم ترس فهمیدنم وجودشو بگیره..

عزیز وقتی قصدت طلاق نیس بشین کنترل کن هی حرص بخور شوهره روش تو روت باز میشه میگه اوکی فهمیدی خیانت کزدم و باز موندی از این به بعد بیشتر جری تر میشه و پیش خودتم ادامه میده آب که از سر گذشت چه یک وجب چه صد وجب..

مثلا فک کردی دعوا کنی جنگ کنی کنار میزاره میترسه ازت؟؟؟ نه جانم اهل خیانت باشه ذاتش خرابه یه لگدم میزنه میندازتت بیرون چون میدونه برمیگردی و جایی برا رفتن نداری یا بنا بهردلیلی از طلاق میترسی