_zibazohal مدیر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 عنوان برای بار چهارم افتادم خونریزی و دارم سقط میکنم | مشاهده متن کامل بحث + 1092 بازدید | 88 پست خدااااااااااااا کجایییی چقد التماست کردم چقدنذر چقد نیاز چراااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭حق من این نیست 😭😭😭😭😭😭😭دارم دق میکنم برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭 1404/05/18 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانه_هفتادودویی عضویت: 1400/04/12 تعداد پست: 645 کامل افتاده؟یا لکه بینی داری؟ یک حجام هستم و در زمینه طب اسلامی فعالیت میکنم مشغول یادگیری هستم،اگه سوالی دارید بپرسید درحد دانشی که دارم پاسخ میدم.بیماری ازتون دور باشه الهی💚
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 بگردم💔🫂 نمیخام حرفای کلیشه ای بزنم ولی باور کن صلاحی توش هست، خدا بده بنده هاشو نمیخاد هیچ وقت😢 ازبچگی تو بدبختیم ازبچگی😭😭😭😭😭 برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
moonlight_a عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 3601 عزیزم غصه چرا، دفعه بعد رحم اجاره کنین اگر رخمت توانایی نکهداری بچه ات رو نداره
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 کامل افتاده؟یا لکه بینی داری؟ لکه بینی داره تبدیل میشه خونریزی برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
پرنیان۵۹ عضویت: 1401/02/30 تعداد پست: 6557 لڪہ بینیہ یا خونریزے😢 آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
fatemeوو عضویت: 1402/12/05 تعداد پست: 3147 بچه ندارم فرقش چیه خیلی فرق داره وقتی سقط داشتی پس میتونی دوباره بار دار شی زندایی من الان ۳۰ چشم انتظاری پیرش کرده تازه هوو اومده جلو چشش فرت و فرت بچه میاره دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است
eliiiii82 عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 320 الهییی💔دلم آتیش گرفت...ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد...کاش میتونستم کمکت کنم🫂
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 عزیزم غصه چرا، دفعه بعد رحم اجاره کنین اگر رخمت توانایی نکهداری بچه ات رو نداره ن گلم جنینها مشکل دارن😭😭😭دکترمیگه ژنتیکه انقد باید سقط کنی تایکیش بشع برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
آلوچه۱۲ترش عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 1145 ازبچگی تو بدبختیم ازبچگی😭😭😭😭😭 میدونم دردت بقلبم منم عین توام تو زندگیم خیلی ریاضت کشیدم ولی بازم شکر میکنم صلاحی تو کاره ک منو تو ازش خبر نداریممیدونم خیلی سخته بمیرم برا دلت گریه کن اروم شی ولی ناشکری نکن
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 الهییی💔دلم آتیش گرفت...ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد...کاش میتونستم کمکت کنم🫂 دعامیکنی برام؟فک میکنم خدا میبینتم اما محلم نمیده برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 میدونم دردت بقلبم منم عین توام تو زندگیم خیلی ریاضت کشیدم ولی بازم شکر میکنم صلاحی تو کاره ک منو تو ... دعاکن برام خاهری برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
_zibazohal مدیر استارتر عضویت: 1401/03/10 تعداد پست: 6719 خیلی فرق داره وقتی سقط داشتی پس میتونی دوباره بار دار شی زندایی من الان ۳۰ چشم انتظاری پیرش کرده تا ... الهی برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭
آلوچه۱۲ترش عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 1145 دعاکن برام خاهری بروی چشم عزیزم حتما خدا به زودی یه بچه ی سالم و صالح بزاره تو دامنت
moonlight_a عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 3601 ن گلم جنینها مشکل دارن😭😭😭دکترمیگه ژنتیکه انقد باید سقط کنی تایکیش بشع با توسل به امام حسین ایشالا دامنت سبز میشه عزیزم
eliiiii82 عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 320 دعامیکنی برام؟فک میکنم خدا میبینتم اما محلم نمیده عزیزم برات ۵تاآیه الکرسی خوندم ایشالادرست میشه ناراحت نباش گلی