2777
2789

خدااااااااااااا کجایییی چقد التماست کردم چقدنذر چقد نیاز چراااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭حق من این نیست 😭😭😭😭😭😭😭دارم دق میکنم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه انقدم ارزششو نداره که خودتو نابود کنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

انگار دارن چاقو میزنن بدلم کاش منو بخودت ببری جان من😭

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خب دلیل سقطای مکررتو پیدا کردی عزیزم؟! چند وقتته؟

بی دلیله

عزیز دلم خدا بزرگتر این حرفاس همین ک نازایی نداری جای شکرش باقیه

بچه ندارم فرقش چیه

عزیزدلم..😢

دعاکن برام😭😭😭