2777
2789
عنوان

اوففف مردیم از🤐 بی پولی

182 بازدید | 12 پست

واقعا پول دار بودن نعمتیه 🤑🤐🤑🤐🤑🤑لامصب وضعیت طوری شده که اگه پول نداشته باشی افسردگی میگیری ازبس همه چی پول میخواد هرکاری بخوای بکنی حتی یه باشگاه رفتن هم کلی پول میخواد

دندان پزشکییییی

خدا ازشون نگذره دکتر نشدن درد مردم دوا کنن 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندان پزشکیییییخدا ازشون نگذره دکتر نشدن درد مردم دوا کنن

وای نگووووو که من الان یه دندون کشیدم باید ایمپلنت کنم دارم پول جمع می کنم یعنی هزینه دندون پزشکی اون قدر شده که اگه دندون خراب و بکنی دور بنداری دندون بکاری بهتره ۱۲ ۱۳ میلیون هزینه میکنی عصب کشی کنی که اخرش هم میپوسه یا عفونت میکنه باید بری بکاری

پول دوای هر دردی شده الان با پول آرامش داری وقتی مریضی دیگه حداقل غصه بی پولی رو نمیخوری وخیلی چیزها ...

دقیقا ما آدمای معمولی هی باید اولویت بندی کنیم اول جی واجبه حتی مجبوریم مریضی هامونم نادیده بگیریم تازه هرچی پس اندازم میکنیم بارم تهش به هیچی نمیرسیم 

وای نگووووو که من الان یه دندون کشیدم باید ایمپلنت کنم دارم پول جمع می کنم یعنی هزینه دندون پزشکی او ...

ایمپلنت چند میشه؟ 

نمیدونم چرا با وجود انقد عجیب بودن هزینه ها کسی چیزی نمیگه همین جا صحبت بشه میگن دکترا زحمت کشیدن حقشونه داخه لامصصصصب دندون عقل که معمولا برای همه نفهته ست بخوای بری بکشی هفت تومن میگیرن نکشی هم کیست میشه از کجا بیاریم سی تومنننن😐😐😐😐 

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

ایمپلنت چند میشه؟ نمیدونم چرا با وجود انقد عجیب بودن هزینه ها کسی چیزی نمیگه همین جا صحبت بشه میگن د ...

نمیدونم چند میشه ولی فکر کنم بهترین نوعش ۳۰ تومن باشه من دوتا دندون عصب کشی دارم بعد بارداری یکیش صداش درومد رفتم کشیدم عفونی شده بود الان یکی دیگه هم دارم فعلا صداش درنیومده ولی خب عصب کشی عمر داره دیگه اخرش یا میپوسه یا عفونت میکنه 

ایمپلنت چند میشه؟ نمیدونم چرا با وجود انقد عجیب بودن هزینه ها کسی چیزی نمیگه همین جا صحبت بشه میگن د ...

یه زمانی کشیدن دندان پولی نیود واقعا نبود الان کشیدن پولی شده  اصلا دکتر عمومی دندان هم پر می  کرد هم عصب کشی هم می‌کشید الان میفرستنت پیش متخصص عصب دندان خدا تومن میگیره 

نمیدونم چند میشه ولی فکر کنم بهترین نوعش ۳۰ تومن باشه من دوتا دندون عصب کشی دارم بعد بارداری یکیش صد ...

کلا خاک تو سرشون 😆

حالا الان یکی میاد گزارش میرنه 😉

عزیزم برنامه ی طلاین دارین؟با ثبت نام و هر دعوت ۷ میل طلا بهتون میده. با دعوت اعضای خانوادتون همین امروز ۲۰۰ یا ۳۰۰ هزار تومن کاسب بشین. اگه رفتین لطفا با کد من وارد بشین EWRQPQD

کاملا برنامه ی معتبریه برای خرید و فروش آنلاین طلاست. میتونین از بازار دان کنین

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را