2777
2789

یه دوستی دارم از زمان مجردی با هم دوستیم تا الان حدود بیست سال  چن سال قبل از شوهرش جدا شد و چون تنها بود اکثرا هرروز میومد پیش من خیلی ادعای دوستی و معرفتش میشد و محرم اسرارش بودم ومنو به همه دوست صمیمی اش معرفی می‌کرد تا اینکه پارسال تو محل کار با یه آقایی ازدواج کرد بعد از ازدواج یه بار در حد پنج دقت اومد پیش من و شوهرش و نشون داد و رفت یه یه هفته ای باهم در تماس نبودیم من گفتم تازه ازدواج کرده راحت باشه هنوز تو فکر بودم پاگشا کنم کادو چی بهش بدم بعد یه هفته زنگ زدم خاموش بود تلگرام اینستا این جاها پیام دادم جواب نداد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطور زنگ و پیام و خاموش بود و پیامها بی جواب پیج خواهر زاده اش رو داشتم به اون پیام دادم گفتم چه خبر از فلانی گفت خوبه شاد و شنگول دیشب اینجا بود ناخن هاشو براش درست کردم و رفت گفتم چرا جواب نمیده گفت خطشو عوض کرده اینستا و این جور چیزا هم پاک کرده گفتم بهش بگو من زنگ زدم بگو باهام تماس بگیره گفت باشه

دیگه خبری ازش نشد تا امشب بهم زنگ زد اپل خواست سر به سر بذاره بعنوان یه مراجعه کننده برای کارم زنگ زد و سوال کرد خدایی اول نشناختم هی گفتم شما شماره منو از کجا آوردین  بعد که گفت نشناختی یه لحظه فهمیدم کیه اما خودمو زدم کوچه علی چپ