2777
2789
عنوان

نشانه های دوست داشتن مرد

5570 بازدید | 35 پست

سلام

من مدام حس میکنم شوهرم دوستم نداره چون واقعا بعضی رفتاراش اذیتم میکنه میشه چه رفتارایی از مرد نشون میده که واقعا همسرشو دوست داره ؟

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلن چکارمیکنه😩😩😩

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
مثلن چکارمیکنه😩😩😩

اگه ده روزم همدیگرو نبینیم واسش مهم نیست یا وقتی سرما خورده بودم اصلا بهم سرنزد چون میترسید اونم سرما بخوره.........................

سلام چند ساله ازدواج کردین و میشه بگی از چه رفتارایی احساس کردی بهت بی علاقست ؟

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
سلام چند ساله ازدواج کردین و میشه بگی از چه رفتارایی احساس کردی بهت بی علاقست ؟

هنوز یک سال نشده ولی کلا ادم بی احساسیه حتی نسبت به خانواده خودش 

هنوز یک سال نشده ولی کلا ادم بی احساسیه حتی نسبت به خانواده خودش  

آها پس کلا اخلاقش همینه 

عزیزم حتما بهت علاقمنده که ازدواج‌کردین 

منتها ابراز علاقه هر مرد با مرد دیگه متفاوته ..ولی در کل خانما خیلی تیز هستن و‌متوجه علاقه واقعی میشن

باهاش حرف بزن بهش بگو دوس داری چطور عشقشو ابراز کنه ..بعضی مردا بلد نیستن 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊