2777
2789

من از کلاس اول دبستان دقیق یادمه ، بی پولی بی محبتیه خانوادمو کتک هاشون ، گرسنگی ،.......

۱۷ سالگی ازدواج کردم ب امید زندگی بهتر 

خانواده ی شوهرم خوب نبودن فهمیدم شوهرم صرع داره .بچه ننه بود بی احساس و سرد بود

همه ی اینا یه طرف مریض شدن دخترمم یه طرف .

این دو سالی ک دخترم مریض شده نابود شدم خسته شدم 

دستو دلم ب کار نمیره . 

دوتا بچه دارم دلم نمیخواد مثل خودم بشن 

همه ی این حال بدای من ریشه در بچیگم داره

دلم میخواد شاد باشم 

برم مسافرت یه جای سرسبزو قشنگ بدوهم و لذت ببرم

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغل داری ؟ درآمد یا ماهیانه ای که بهش باهاش کلاس ثبت نام کرد ؟

اگه آره بگو پیشنهاد بدم 

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ورزش شروع کن هر روز دنیات بهتر میشه چون هرمون شادی ترشح میشه

احساس میکنم حاله منو فقط پول خوب میکنه 

دوس دارم برم کارکنم 

ولی نه شرایطشو دارم نه کاره مناسبی پیدا میشه که پاره وقت باشه

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

اگر بچه هات کوچیکم هر روز ببرشون پارک اونجا با مادرا هم صحبت میشی شاید دوستان جدیدی هم پیدا کردی

یا کلاسهای آموزشی ببرشون خودتم مناظر بمون تا کلاسشون تموم بشه 

تو خونه موندن هزار جور فکر و خیال میاره 

من خودم وقتی تنها میشم و مدتی تو خونه بمونم تمام افکاری منفی هجوم میارن به سمتم

اگر تو شهرتون امامزاده و یا حرم هم داره محیط سالم و گرمیه هفته ای یکبار بچه هات رو ببر حتما برنامه بچینگ که مثلا خوراکی هم براشون ببری که زده نشن

فروش ادویه خالص و خشکبار تازه و محصولات ارایشی بهداشتی گیاهی در کانال ایتا @advie_rangarang
شغل داری ؟ درآمد یا ماهیانه ای که بهش باهاش کلاس ثبت نام کرد ؟اگه آره بگو پیشنهاد بدم

شغل نه ندارم 

دلم میخواد کارکنم شرایطشو ندارم .کار مناسب ک پاره وقت باشه پیدا نکردم

شغل نه ندارم دلم میخواد کارکنم شرایطشو ندارم .کار مناسب ک پاره وقت باشه پیدا نکردم

پول داری که کلاس ثبت نام کنی ؟ اگرم نداری خودت میتونی از نت اینا رو یاد بگیری :

شیرینی پزی و نانوایی و قنادی

دسر پزی

آشپزی

ورزش و رقص

یه سری کلاس ها هم هست :

ورکشاپ آینه سازی/ رژسازی/سفالگری/ آموزش فیشیال

برای کار کردن هم میتونی بری جهاد دانشگاهی هم مدرک میده هم هزینه اش خوبه دوره های زیادی داره مثل :

نسخه پیچی برای داروخانه ها 

دستیار دندانپزشک 

اپراتور لیزر

فیشیال و ...

فقط 42 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

اگر بچه هات کوچیکم هر روز ببرشون پارک اونجا با مادرا هم صحبت میشی شاید دوستان جدیدی هم پیدا کردییا ک ...

متاسفانه وضع مالیمون  خوب نیست زیاد 

میخواستم پسرمو کلاس ثبت نام کنم نتونستم 

اتفاقا امروز تو فکراین بودم که کاش حرم نزدیکمون بود 

چندهفته ایی هست اصلا نمیتونم برم بیرون .طفلک دخترم میگه ببرم پارک نمیتونم . حس خستگی دارم حس خواب آلودگی شدید

پول داری که کلاس ثبت نام کنی ؟ اگرم نداری خودت میتونی از نت اینا رو یاد بگیری :شیرینی پزی و نانوایی ...

خیلی ممنون عزیزم لطف کردی

متاسفانه وضع مالیمون خوب نیست زیاد میخواستم پسرمو کلاس ثبت نام کنم نتونستم اتفاقا امروز تو فکراین ب ...

پارک محل خودتون برید خرج زیادی نداره حال خودت هم خوب میشه

حتی میتونی با یه سرمایه مختصر یه فروش خونگی مثلا لباس بچگونه راه بندازی به چند تا همسایه ها بگو 

بیشتر از بی پولی تنهایی آدم رو اذیت می‌کنه نزار تنها بشی

فروش ادویه خالص و خشکبار تازه و محصولات ارایشی بهداشتی گیاهی در کانال ایتا @advie_rangarang
پارک محل خودتون برید خرج زیادی نداره حال خودت هم خوب میشهحتی میتونی با یه سرمایه مختصر یه فروش خونگی ...

بله درسته ، ممنون