2777
2789

من خیلی خیلی روحیه حساسی دارم میدونم اگه جداشم افسردگی شدید میگیرم هرشب هر روز دعا میکنم خدایا اگه امکان داره اخلاق و رفتار شوهرم خوب بشه و جدا نشم 

سوره یا دعایی هست بخونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر با سیاست رفتار بکن با شوهرت ولی جوری رفتار نکن که بفکر بکنه. اویزونش هستی ناز داشته باش یه خورده براش ناز بکن با سیاست محبت بکن یه زن قوی باش و توکل بکن به خدا 

چله حق،شناس بگیر

یا ختم ۱۲۴هزار صلوات

چله صدصلوات چهل شهید هم عالیه

برا محبتش شبای جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۱۴تادنادعلیو صدتا صلوات بگو

یا

شب جمعه بدون حرف زدن یا خوردن چیزی رو به قبله با بدن پاک وضو گرفته پشت هم ۴۰تا سوره ضحی ب نیت محبت همسرت بخون

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

دختر با سیاست رفتار بکن با شوهرت ولی جوری رفتار نکن که بفکر بکنه. اویزونش هستی ناز داشته باش یه خورد ...

والا تا من میومدم ناز کنم اون دست پیش رو میگرفت زودتر قهر میکرد 

حرز امام جواد از جای معتبر بگیر برای هر دوتون .نمازشم بده بخونن .

سوره حجر هم مینویسن گردنت باشه .محبت میاره .

خواستی من میتونم جای معتبر و ارزون معرفی کنم .اگر پیام رسان ایتا داری 

نمیدونم دعات میکنم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چله حق،شناس بگیریا ختم ۱۲۴هزار صلواتچله صدصلوات چهل شهید هم عالیهبرا محبتش شبای جمعه بدون حرف زدن یا ...

سلام یه سوال داشتم 

میشه چند تا ختم با هم گرفت ؟ 

یا فقط یکی میشه

زندگی زیباست البته به دید شما بستگی داره اگه نژاد پرستی نیا عزیزدلم♥️