2777
2789

من اونم آرومم نمیکنه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کره ی زمین زندان به حساب میاد منتها یک زندان بسیار بزرگ بدون میله و اهن 

فروید میگه انسانهایی که خیلی میفهمن هیچوقت نمیتونن روی زمین از زندگی لذت ببرن 

انیشتین هم این رو گفته 

افلاطون هم گفته 

آقا هستم.......................................................................................................

دقیقا.حس میکنم داخل زندانم.

تا زمانیکه روح از جسم خارج نشه عملا تو زندان هستی چون روح درون جسم زندانی شده برای اینکه روی زمین به اگاهی نسبی برسه و بعد جسم رو ترک بکنه و به ارامش ابدی برسه 

مرد و زن هم نداره سن و سال هم نمیشناسه و معمولا از 16 سالگی به بعد زندان رو میتونی حس بکنی که هرچقدر خانوادت بهتر باشن و ازار و اذیت کمتری ببینی راحت تر میتونی زندان رو تحمل بکنی وگرنه برعکس میشه و خیلیا عملا دست به خودکشی زدن و میزنن و خواهند زد

آقا هستم.......................................................................................................

تا زمانیکه روح از جسم خارج نشه عملا تو زندان هستی چون روح درون جسم زندانی شده برای اینکه روی زمین به ...

خانوادم خوبن.

چرخ روزگار خیلی بد چرخید.

مثل مرغ پر کنده دلرم بال بال میزنم.

هیچچ فریادرسی هم ندارم.

فقط مرگ میتونه منو از چه کنم چه کنم راحت کنه

خانوادم خوبن.چرخ روزگار خیلی بد چرخید.مثل مرغ پر کنده دلرم بال بال میزنم.هیچچ فریادرسی هم ندارم.فقط ...

دهه شصتی هستی؟

بله

ما دهه شصتی ها اکثرا درگیریم هممون حتی دهه 50 اکثرا درگیرن بخاطر یکسری از رفتارهایی که در کودکی با ماها انجام دادن از تحقیر و توهین گرفته تا دوران تحصیل که بازم تحقیر بود 

اما نسل جدید خیلی بدتر از ماها هستن و برای فرار از مشکلات دست به هرکاری میزنن