2777
2789

متاسفانه هنرمندا اغلب آدمهایی هستند با عادات بد و عجیب غریب که واقعا تحمل کردنش سخته.کیا شرایطی شبیه من دارند

عجب بیهوده تکراریست دنیا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایط سخت شما چیه شغل همسر چیه؟؟؟

شرایط سخت من الان اعتیاد همسرم رفیق بازی همسرم بی پولی همسرم و عادات و اخلاق های بسیااااار خاص....ذائقه بسیااااار خاص ....همسر من واقعا نابغه هست از لحاظ هنری و سواد.نقاس خطاط شاعر و خوس صدا و چهار تا زبان بلده

..منم در کنارش سررشته ای از همین هارو یاد گرفتم.مثلا تایپیک زدم برا شعر سفارشی میخواستم از هنر اون استفاده کنم....بسیار مهربون و خوش بین هست ولی چه فایده

عجب بیهوده تکراریست دنیا

خاص بودنش اینه که کمتر کسی پیدا میشه تو همه هنرها دستی داشته باشه.تو همش بجز خوانندگی هم مقام داره.مقام دومی استان مثلاً تو شعر!!شغل اصلیش هم نقاش دیواری و خطاطی روی دیوار هست همه فکر می‌کنند من پول پارو میکنم شاگردهاش همه پولدار ولی ما هنوز مستاجر.اطلاعات بیشتر بدم شناخته میشم.چون دیوار نگاریش متاسفانه یا خوشبختانه خیلی معروفه.هیچ کس از درد من خبر نداره  

عجب بیهوده تکراریست دنیا

من جدیدا به کاری رو خودم با فرض شروع کردم و خیلی امیدوارم توروخدا دعا کنید برای من.خیلی امید دارم و خیلی خیلی خسته م.خیلی بچه هام زجر میکشن.هر هفته یا ماهی نهایتا یکبار مدارک ماشینش فلان مغازه.گرو گذاشته و من باید برم پول بدم آزاد کنم.صدبار جک خریده صدبار جعبه ابزار...تمام وسایل کمتر ضروری خانه رو هم فروخته.به کی بگم تلویزیون خونه ما هنوز از اون قدیمی‌ای.و بچم هیچ وقت هیچ دوستی رو خونه دعوت نکرده.!!!

عجب بیهوده تکراریست دنیا

فقط  اونایی که همسر معتاد دارن درک میکنن چی میگم...مشکل خانمهایی مثل من که فقط پول نیست!!!هزار نایت.بی برنامه!!عجول.بی حوصله...در عین حال با حوصله (اینو هم باز هم همدرد هام درک می‌کنند)کارهای غیرقابل پیش بینی!!یکهو دوستی رو نصف شب میارن خونه...میل جنسیه صفر.بی حساب کتاب....بی خیال.پرتوقع.ایراد گیر....شلخته....و مهم‌ترینش شاید بشه گفت با صفر یا صد بودن!!

عجب بیهوده تکراریست دنیا

یا زودتر درخواست رو قبول کن

دوستان عزیز می بینید این مرد بی شرف چقدر پررو هست .داره علنا جلوی همه بهم میگه....همین کار برهgirl1372....بخدا منو ذله کرده.چکار کنم راهنماییم کنید .من اولش که نمی‌دونستم مرد هست درخواست دوستیشو قبول کردم.و آخر تایپیکاش گفت من مرد هستم!!!و بعد که اولش محترمانه گفتم لطفاً تمومش کنید منو بست به زشت ترین فحش ها.اولش هم فحش نبود درخواست دیوانه وار و توهین آمیز جنسی.مثلا گفت میخام بگیرمت از .....و ......فلان کارت کنم!!بجون بچم قسم.بعد که من بهش فحش دادم بدترین فحش ها رو بهم داد.تو چندین تایپیک مختلف عاجزانه درخواست کمک کردم.دیوانه من کرده.دیشب درخواست دوستیشو پذیرفتم وقتی آنلاین نبود که ازش عاجزانه خواهش کنم دست از سرم برداره.گفنم آقای محترم من بهتون گفتم متاههههلم و هرگز هم اهل خیانت به شوهرم نیستم .شما حرف حسابت چیه ....و بهش اتمام حجت کردم که اونی که تو میخوای من نیستم و بعدش بدون اینکه منتظر جوابش باشم لغو زدم.من بلد نیستم دوستان .نی نی یارو تگ کنید اگر به دست اون حل میشه.توروخددددا...راستی اینم بگم چند تا خط کاربری دیگه هم داره....آقای پست و کثیف اگر هم خودت الان داری تایپیکمو می‌خونی چی از جون من میخوای برو گمشوووووو عوضی کثافت....اینقدر احمقه که علنا تو جمع داره منو تهدید می‌کنه.کمکمممممم کنیذ

عجب بیهوده تکراریست دنیا

صدبار تو تایپ های مختلف گفتم این کثافت یک مرد !!!هست .البته مرد که نه ...یک جنس نرینه هست.ظاهرا متاهل هم هست چون تو تایپاش در مورد کشتی پسرش پرسیده بود.یک نر هول!,که اصلا هم توهین روش هیچ تاثیری ندارن.هبچی...نمبدونین بخدا با چه عطشی...

عجب بیهوده تکراریست دنیا