2777
2789

من دارم

خیلیم دارم

دکتر گفت اشکال نداره دیگه نیا

گفت راحت زندگیتو بکن 

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارمخیلیم دارمدکتر گفت اشکال نداره دیگه نیاگفت راحت زندگیتو بکن

من‌همش توهم میزنم دکترم نرفتم یبار میگم چرت حاله دوتا سینه‌ام شبیه هم نیست چرا یکی بزرگ یکی کوچیکه چرا اینطوره چرا اینطوره 

من‌همش توهم میزنم دکترم نرفتم یبار میگم چرت حاله دوتا سینه‌ام شبیه هم نیست چرا یکی بزرگ یکی کوچیکه چ ...

مال منم مث هم نیستن 

یکیشم بزرگتره

نگران نباش

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
خدایش ربطی ب سرطان نداره تفاوت حاله سینه مال شماام یکی بزگتر یکی کوچیک تر هست

نه ربطی نداره

مال من هم سایزشون فرق میکنه هم نوکشون

یکیش کلا یه شکل دیگست

اگه ترشح داشتی یا غده حس کردی برو دکتر فقط

نه ربطی ندارهمال من هم سایزشون فرق میکنه هم نوکشونیکیش کلا یه شکل دیگستاگه ترشح داشتی یا غده حس کردی ...

مآل منم دقیقا همینطور هست کلا دوتا متفاوت 

مرسی عزیزم خیر ببینی الهی 

من وسواس فکری دارم هر لحظه فکر میکنم ی نوع سرطان دارن از سرطان پوست ناخن بگیر تا کلیه سینه رحم کبد اینا