2777
2789
عنوان

تو انباریمون یه تخم مرغ پیدا کردم

1251 بازدید | 69 پست

بچه ها از سر ظهر تو شوکه ام . چطوری میشه تو انباریمون پشت کارتن یه دونه تخم مرغ باشه؟ انباری تو پشت بوم خونه است هیچ پنجره و روزنه ای نداره هیچی هیچی . فقط یه دره که یه قفل بزرگ روشه . نه قفل آسیبی دیده بود نه در باز بود . چند روز بود دنبال یه کتاب می گشتم خونه مامانم و دفترم نبود همه جارو زیر و رو کردم گفتم برم انباری یه نگاه بندازم شاید جمع کردم پیش بقیه کتابا . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

یکی دعا درست کرده 

تخم چیه

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انباری چیز زیادی نداره من خیلی بدم میاد وسیله بیخود جمع کنی نگه داری هرچی دستم بیاد میندازم میره . فقط یه دیوار انبار یه ردیف قفسه زدیم وسیله های اضافی اونجاست 

یکی دعا درست کرده تخم چیه

منم شنیده بودم که دعا میکنن ولی چطوری یکی اومده اونجا تخم رو گذاشته و رفته بی هیچ اثری ؟ تخم مرغه 

تخم پرنده نیست؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

تخم جنه

مگه جن تخم گذار من فکر میکردم پستاندار

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱