2777
2789

من پرستارم و یه بچه یک سال و نیمه دارم..زمانی که باردار بودم تو اوووج شلوغی و بحران بیمارستان کار کردم و همشش مادرم میگف کارت رو ول نکنی حیفه تا میتونی برو..تو یه زمستون چهارتا از پرستارهای باردار مث من بچشون سقط شد حتی یکیش هشت ماهه بود که بچه اش مرد..بازم مادر من از سر دلسوزیم که چون شوهرم خرجی نمیده و مادرشوهرم دخالت میکنه تو زندگیم میگف برو…همون موقع فشار و قند بارداری گرفتم و چون مریض شدم بچه ام ای سی یو بستری شد هنوز ترکشاش داره از اون موقع بهم میخوره و بچه ام بشدت شلوووغ هس و ناآروم..حالا از فشارهای اون موقع  دو تا از دیسکای کمرم زده بیرون میگم که میخوام دو سه ماهی نرم سرکار پدر و مادرم دیوونه ام کردن که تا میتونی برو و کارت رو ول نکن..خیلییی حمایتگر هستن همش بچمو نگه میدارن ولی دلسوزی بیجاشون خستههه ام کرده..من سنی ندارم که دارم میفتم بازم میگن ما کمکت میکنیم تو برو سرکارت کارتو ول نکن که بیچاره میشی بدبخت میشی..بخدا الان از سرکار اومدم از درد افتادم تو تخت..خودم میگم چقدرررر یه آدم ینی خودم چقددرررر بایذ احمق باشم که اینقد حرف گوششون میگنم متاسغانه اینقدرررررر حس عذاب وجدان میدن که فلانی چهارتا بچه داشت تونست تو هم میتونی پس برو پس تلاشتو بکن از اونور خودش داره میفته و کمر و زانوشو میگیره میگه من بچتو نگه داشتم بازم نگه میدارم و تا جون دارم کار میکنم دارم خفه میشم از این حسی که بهم میدن اصلاااااا نمیفهمن من چه دردی دارم فقط میگن کارتو از دست ندی😖😖😖😖😖😖😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شوهرت پول نده 

بدترین کاربرا از نظر من: میخوان نظرشون رو هرطور شده قالب کنن- درمورد چیزی که اینجا به کسی مربوط نیس تاپیک میزنن اونایی که میخوان پز بدن مثل تاپیک میزنه ما چهارتا ماشین داریم - کسی که برای پربازدید شدن دروغ میگه و دنبال بازدیده

مرخصی بگیر و قشنگ یه مدت استراحت کن . خدای نکرده اوضات بدتر بشه دیگه هیچ حرفی به دردت نمیخوره . شما دیگه یه مادری . مستقلانه تصمیم بگیر عزیزم 

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
الان باید از شوهرت که خرجی نمیده طلبکار باشی نه پدر و مادری که حتی بچتم نگه میدارن😐

از اون که خیلی شاکیم ولی حتی پدر مادرم نمیفهمن چه دردی میکشم و پر از حس عذاب وجدان و کمبودم میکنن ای کاش ازشون دور بوذم که ن بچمو نگه میداشتن ن اینکه اینقدر منو تحت فشار میذاشتن

اونا نگرانن کارت از دست بدی و زندگیت سخت بگذره باور کن سعی کن با آرومی مشکلت بهشون بگی عزیزم

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

چرا شوهرت پول نده

داستانش خیلیییی طولانیه شوهرم ورشکست شد برادراش و پدرش کمکش کردن اونم خودشو مدیون اونا میدونه و خلاصه باهاشون شریک شده بعدم در کل خرجی درستی بهم نمیده و همش میگه ندارم ولی داره

از اون که خیلی شاکیم ولی حتی پدر مادرم نمیفهمن چه دردی میکشم و پر از حس عذاب وجدان و کمبودم میکنن ای ...

میفهمم چی میگی...ولی بخوای دقیق نگاه کنی واسه دلسوزی میگن...

اگه میتونی برو مسافرت یا یه هفته مرخصی بگیر استراحت کن فرسودگی آدم از پا درمیاره

اونا نگرانن کارت از دست بدی و زندگیت سخت بگذره باور کن سعی کن با آرومی مشکلت بهشون بگی عزیزم

بخدا با ارامش هم گفتم ولی با اه و ناراحتی گفتن که خوذت بهتر میدونی

بخدا با ارامش هم گفتم ولی با اه و ناراحتی گفتن که خوذت بهتر میدونی

پدر منم خیلی رو کارم حساسه و گاهی اذیت میشم برا همین درکت میکنم پیگیری پزشکی کردی برای دیسک کمرت؟ استراحت نمیدن یا جاتو عوض نمیکنن؟؟

پدر منم خیلی رو کارم حساسه و گاهی اذیت میشم برا همین درکت میکنم پیگیری پزشکی کردی برای دیسک کمرت؟ اس ...

میگن معاونت درمان بیشتر از دو هفته قبول نمیکنه و دو هفته هم گذشته

میگن معاونت درمان بیشتر از دو هفته قبول نمیکنه و دو هفته هم گذشته

خب کمیته نمیدونم یه چیزی دارن که پرونده های خاص میفرستن که بررسی بشه یا دیدم اکنا که بارداری همینجور دو هفته دوهفته مرخصی میگرفتن ماه آخرو نمیومدن

داستانش خیلیییی طولانیه شوهرم ورشکست شد برادراش و پدرش کمکش کردن اونم خودشو مدیون اونا میدونه و خلاص ...

کلا وقتی زن سرکار میره مرد هم سخت خرجی میده چون میدونه خودش حقوق داره

حالا همسرت نظرش چیه موافقه که نری؟

ببین نمیتونی بری یه جایی که کارت راحتتر باشه بهداشتی جایی

یا یه سالی با گواهی پزشکی مرخصی بدون حقوق بگیری