2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس فکر کنم فقط منم که ازینا بدم میاد دوست دارم چاق بشم ولی لاغرم به نظرت بخورم چاق میشم؟😂🥲🤝

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

پس فکر کنم فقط منم که ازینا بدم میاد دوست دارم چاق بشم ولی لاغرم به نظرت بخورم چاق میشم؟😂🥲🤝

من کلا ژن چاقی دارم بعد زایمان تمل شدم 87کیلوام.ولی چاق میکنه دیگه

من کلا ژن چاقی دارم بعد زایمان تمل شدم 87کیلوام.ولی چاق میکنه دیگه

😂😂من چه پفک بخورم چه نخورم بازم لاغرم🍿🧈

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

من عاشقشم اما نمیخورم چون به شدت چاق کنندستکم خودم اضافه وزن ندارم😔

واقعا یکی نیست جلو منو بگیره.میدونم نباید بخورم ها نهایتا دو روز نخورم باز به شوهرم میگم برو بخر

کل پفکو نذار جلوی دستت‌. ده تا بریز تو یه ظرفی و آروم آروم بخور. بینشم آب نخور چون اگه تشنگیت برطرف بشه دوباره از اول هوس می کنی‌.

و نخر! تو خونه نباشه.

هله هوله اعتیاد آورن. یه کم تحمل کنی ترک می کنی و آدم سالمی می شی.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!