2777
2789
چیه داستان این پرقوی ؟؟!!😆

یه کاربری عکس میزاشت چند وقت پیش عکس بی حجاب بعد پاک هم نمیکرد ماگفتیم تونیستی آدرس پیج شوداد رفتم اینستا دیدم چقد عکس گذاسته هرمدل باز بتور نکردیم تابنده خدا رودستش نوشت پرقوی وعکس گذاشت ضایع شدیم

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا بینی گوشتی ریسکش زیاده نگران اینشم یکی از فامیلامون رفت 3 بار عمل کرد ! تازه دکترشم محبی بود !

اره بینی گوشتی درصد خراب شدنشون خیلی زیاده ولی بینی استخونی هم قشنگتر میشن هم ریسکشون خیلی خیلی کمه

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
اره بابا بده ! دوسشون ندارم 😄

ر6ا میکشمت چنتا چال داری 😢 چال گونه هم داری دل منو نسوزون 😢 عزیزم دماغت به صورتت میاد خوب فکراتو بکن پشینون نشی

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
یه کاربری عکس میزاشت چند وقت پیش عکس بی حجاب بعد پاک هم نمیکرد ماگفتیم تونیستی آدرس پیج شوداد رفتم ا ...

کنجکاو شدم پیجش چیه ؟!!!😁

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه 
ر6ا میکشمت چنتا چال داری 😢 چال گونه هم داری دل منو نسوزون 😢 عزیزم دماغت به صورتت میاد خوب فکراتو ب ...

یه چال چونه دوتا گونه چندتا هم چال ابله مرغون دارم رو پیشونی و کنار ابروم 😄😄😄 نمیدونم میترسم عمل کنم پشیمون بشم

کلا بینی گوشتی ریسکش زیاده نگران اینشم یکی از فامیلامون رفت 3 بار عمل کرد ! تازه دکترشم محبی بود !

دکتر محبوبی راد شنیدم خوبه 

خدایا شکرت برای زندگی خوشگلم که روز به روز خوشگل‌تر میشه