2777
2789
عنوان

چقدر ادم بدبخت زیادن تو کشورمون

183 بازدید | 24 پست

ی وسیله ایی گذاشتم تو دیوار اهدا کنم ازظهر گوشیم ترکیده انقدر زنگ و پیام میدن قسم میدن بده به ما هرکی ی جور مشکل داره بعضیاشون از تو دیوار عکس خونه زندگیشونو میفرستن ادم دلش کباب میشه بخدا اکثرشون هم خانمهای بی سرپرستن امروز بیشتر از ۶۰ تا زنگ داشتم فقط شاید ۵۵ تاشون خانم بودن التماس کردن اگه کسی چیزی داشت بهشون بدن .یا یکی دیگه عکس فرستاده بود کل زندگیشون اتیش گرفته بود .بخدا دلم خونه از ظهر خودم وضع مالیم انچان خوب نیست ولی بازم خدارو صد هزار مرتبه شکر.کاش خدا ی نگاهی به ادمای فقیرشم بکنه قربونت برم خدا جون خودت برای هممون بساز

نیازمند عنوان قشنگ تری بود 🥰

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نمیدونم حکمتش چیه..

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خووووودااا پروف🥲

🥰❤️💕😘✨

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

جیگرهههههه

دست رو ناموسم نزار😭🥹🤣🤣