2777
2789

کسی هست این مشکل رو داشته باشه؟ واقعا خسته شدم دیگه 

جلوی سرم چرب اما موهای پشتم خشکه

هر روز یا یک روز در میان میرم حمام اما انگار نه انگار 

دیروز موهام رو شستم امروز انگار پنج ساله حمام نرفتم بسکه چربه جلوی موهام

اگه کسی این مشکل رو داشته و از محصولی استفاده کرده و نتیجه گرفته لطفا به من هم بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن جوجوبا عالیه برای چربی مو

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
واقعا ؟چطور باید استفاده کنی؟

تو نت روشش هست 

ببین سعی کن در طول روز با موهات دست نزنی زیاد اینجوری کمتر چرب میشه منم دقیقا مثل توعم 

روغن درخت چای و روغن رزماری هم خوبه اگه بهت بسازه 

اگه بهت بسازه دم کرده ی رزماری هم خوبه

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃