2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت آزمایش منفی

66 بازدید | 10 پست

این تاپیک رو میزنم برای کسایی ک عین من مشکل داشتن و هرچی گشتن جوابی تو سایت پیدا نکردن 

من ۱هفته پریودیم عقب افتاد بیبی چکم مثبت شد دو روز بعد رفتم ازمایش منفی شد دکترم ۲تا پرژسترون نوشت برام ۲هفته گذشت دوباره پریود نشدم درصورتی ک قبلن روز ۴پریود میشدم امروز رفتم سونو دکتر قبل سونو گفت احتمالن کیست باشه بعد سونو معلوم شد حاملم فقط کیسه هست و جنین تشکیل نشده طبق سونو ۹هفتم و دکترم قرص داد برای سقط من ۱۲ساله درگیر دکتر رفتنم تنبلی دارم چقدر دلم خوش بود به این پریود نشدنه

از اون موقع ک اومدم نشستم گریه فقط

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دلتنگ میخواست حامله باشی؟انشالله خدا بهت میده

امسال از علی اصغر امام حسین خواستم دامنم سبز بشه ولی انگار دعا منه ک مستجاب نمیشه

کاهش۴۰کیلو شروع دوباره رژیم ۶تیر وزن۷۰/۶۰۰⬅️۶۹/۹۰۰⬅️

ن گلم همدانم بازم تا شنبه صبر میکنم و دوباره میرم سونو

انشاءالله خدا به دلت نگاه کنه 

طب سنتی برو برای تنبلیت 

بعد هم استرستو کم کن خواهرمن بی خیال بارداری شد با وجود ای وی اف و ای یو ای خودبه خود باردار شد 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

عزیزم الان تاپیکتون رو دیدم. خیلی ناراحت شدم. 

اما هنوز ناامید نشید صبر کنید شاید جنین با دستگاه ایشون دیده نشده!! 

برای من اینطور شد چون لقاح دیر انجام شده بود هفته 8 رفتم سونو کیسه بود و جنین نبود دکتر گفتن چاره ای نیست بیا سونو داخلی کنم ببینم واقعا جنین نیست؟ که الحمدلله با سونو داخلی جنین رو دیدن. 

شما هم ان شاالله یه سونو گرافی دیگه برید اگر باز دیده نشد درخواست سونو داخلی بدید. ان شاء الله که دلتون شاد بشه