2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اول رمان هایی که مینویسی به صورت pdf و رایگان پخش کن 

بعدها که محبوب شدی شروع کن به نوشتن کتاب 

مثل مرجان فریدی 

وقتی ۱۵ سالش بود شروع کرد به رمان نوشتن الان که ۲۰ و خورده ای سالشه اینقدر معروف شده

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

از همینجا شروع کن داستان های تخیلی بنویس به مرور زمان دستت قوی میشه🤣😂👌🏻

بدون شوخی ایده جالبیه😂 از همینجا میشه شروع کرد مثلا داستانهای کوتاه بنویسه😂

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

نیت کارت را عوض کن برای محبوبیت و معروف شدن ننویس . نویسندگی کار دله باید از صمیم قلب بنویسی با فکر و تحقیق و بررسی اونوقت هم معروف میشی هم یه نویسنده بزرگ . منم همیشه دوستدارم نویسنده بشم الان چهل سالمه . یه چیزایی مینویسم اما هنوز خیلی مونده تا نویسنده شدن 

به هیچکس نمیگه استعداد نداری.

اره اون عادت داره به همه بگه استعداد داری

ولی من انصافا داستانای مربوط به خودم دارم که خیلی ناب و اموزنده هست بهم میگه برو در حد وبلاگ و نی نی سایت بنویس اموزنده هست 

ولی من حوصله ندارم 

نه در حد ادم حرفه ای بخوام بنویسم رو نگفت بهم استعداد دارم

ایده هاشو میدزدن 😂

نه شمارو میگم ایده جالبی دادی😂 همینجا برای تمرین میتونن داستان های کوتاه بنویسن تا یه مدت که دستشون راه بیافته که شروع به نوشتن رمان های کوتاه و بلند بکنن😐😂😂

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

من کارام شعر نیست . بیشتر دل نوشته ست و هنوز فکر میکنم وقتش نرسیده که کتاب بنویسم . اشکال نداره لئون تولستوی 60 به بالا بود که اولین کتابشو نوشت   . از اونجایی که خیلی کمال گرا هستم دوستدارم اگر شده یک کتاب بنویسم ولی عالی باشه . کیفیت برام مهمتر از کمیت هست