80_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2837 عنوان اونایی که دیپلم ندارن به خاطر پاس نکردن چند تا امتحانشون 92 بازدید | 7 پست میتونن یه دیپلم موقت بگیرن واسه دانشگاه ازاد ؟ شنیدم یه دیپلم هست واسه تبت نام دانشگاه ازاد فقط با اون میرن دانشگاه بعدم امتحانای دبیرستان پاس میکنن تا دیپلم رسمیشون بیاد این درسته ؟ 1404/05/18 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48109 گواهی موقت دیپلم تفاوتی با گواهی اصلی دیپلم و امتحاناش نداره.همون دیپلمو گرفتییه مدرک موقت میدن بهت که ببری ارائه بدی تا وقتی اون گواهی اصلی صادر بشه آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
80_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2837 گواهی موقت دیپلم تفاوتی با گواهی اصلی دیپلم و امتحاناش نداره.همون دیپلمو گرفتییه مدرک موقت میدن بهت ... اینو میدونم میگم یه مدرک هست شبیه دیپلمه اونایی که نتونستن امتحانای شهریور دوازدهم پاس کنن میگیرن واسه ثبت نام دانشگاه ازاد
دانهیسیب عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2554 گواهی موقت دیپلم تفاوتی با گواهی اصلی دیپلم و امتحاناش نداره.همون دیپلمو گرفتییه مدرک موقت میدن بهت ... ایشون منظورش دیپلم موقت بود نه گواهیوقتی چنتا درس مونده باشه اصلا گواهی موقت نمیدن که زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام
دانهیسیب عضویت: 1398/12/29 تعداد پست: 2554 عزیزم اگر کسی جواب داد منو لایک کن و کامنت بذار بیام بخونم من برای داداشم این مشکل رو دارم فقط تاریخ رو پاس نکرده دیپلم نمیدن زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام
80_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 2837 عزیزم اگر کسی جواب داد منو لایک کن و کامنت بذار بیام بخونم من برای داداشم این مشکل رو دارم فقط تاریخ ... باشعار
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48109 اینو میدونم میگم یه مدرک هست شبیه دیپلمه اونایی که نتونستن امتحانای شهریور دوازدهم پاس کنن میگیرن وا ... نه عزیزم همچین چیزی نیستتا وقتی پاس نشه ثبت نام نمیشه کرد. آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹
nastaram عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 48109 ایشون منظورش دیپلم موقت بود نه گواهیوقتی چنتا درس مونده باشه اصلا گواهی موقت نمیدن که خب اصلا چیزی به نام دیپلم موقت نداریم آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️🩹