2777
2789
میخام پیش پدرش باشه

خوب خیلیم بهتر،دادگاه برات احتمالا آخر هفته رو تعیین کنه.مثلا برای من از ساعت ۶ پنجشنبه عصر بودتافرداش ساعت ۶ عصرجمعه.حالا بعضی پدرها رفتارشون خوبه اجازه میدن ببری بیاری،من از این لحاظ اینقد حیوون بود رفته بودم مدرسه یبار ،به رئیس مدرسه گفته بود این زن راه ندین،تو این مورد خیلی اذیتم کرد...ولی زودتر اقدام کن خودت و پیر نکن پاش ،سریعترم دنبال کار باش مشغول شی  ،بعد ببین چقد حالت خوب میشه 

خدایا شکرت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب خیلیم بهتر،دادگاه برات احتمالا آخر هفته رو تعیین کنه.مثلا برای من از ساعت ۶ پنجشنبه عصر بودتافرد ...

مرسی عزیزم از این که با حرفت حالمو خوب کردی انشاله بتونم موفق بشم

INTP(منطق دان)

مرسی عزیزم از این که با حرفت حالمو خوب کردی انشاله بتونم موفق بشم

سلامت باشی ،اگه بخوای میتونی، چرا نشه،فقط باید سریعتر اقدام کنی..بچه تم چشم به هم بزنی بزرگ میشه واسه خودش میاد و میره..توکلت به خداباشه ،نگران نباش

خدایا شکرت❤