2777
2789

هر وقت من خیلی مرتب بودم و و با احتیاط اتفاقای مسخره میفته میخواستم برم آموزشگاه 

من خیلی رفتارم معذب و رسمیه بعد از ماشین پیاده شدم کیفم افتاد تو خیابون 

کلاس تموم شد اومدم توی راه پله ها بطری آب ریخت توی راه پله بعد مدیر آموزشگاه آقا هست گفت چیشد گفتم هیچی بطری آب افتاد گفت خودت چیزی نشدی گفتم نه 

استادم اومد بیرون از کلاسش بلند شدم سلام دادم اومدم بشینم چادرم از پشت کشیده شد 🫠آخه چقدر امروز باید اتفاقات مسخره بیفته😑

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

صبح دخترم تلویزیونو انداخت صفحه ش شکست سیاه شده کلا 

چکمم برگشت خورده صبح 

نمیدونم تعریفت از اتفاقای مسخره چیه🫡😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

صبح دخترم تلویزیونو انداخت صفحه ش شکست سیاه شده کلا چکمم برگشت خورده صبح نمیدونم تعریفت از اتفاقای م ...

وای چقدر اتفاقات بدی متاسفم عزیزم اتفاقاتی که برای شما افتاده خیلی بدتر از منه🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاق های روزمره هست که واسه همه میفته حتی بهش فکر هم نمیکنیم انقدر فکر ای بدتری داریم که اینا رو متوجه نمیشیم  هیچ کس یادش نیست چادرت کشیده شد یا بطری افتاد

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
اتفاق های روزمره هست که واسه همه میفته حتی بهش فکر هم نمیکنیم انقدر فکر ای بدتری داریم که اینا رو مت ...

آخه من خیلی معذب بودم بعد باید این اتفاقا بیفته مثلا بطری با صدای خیلی زیاد یهو پرت بشه 😑😑

درسته کسی یادش نمیمونه ولی خودم یادم میمونه😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقدر حساسی دختر ،اینا که گفتی خیلی عادیه ، واقعا اسمش اتفاق هم نیست حتی 😐😐😐😐

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
آخه من خیلی معذب بودم بعد باید این اتفاقا بیفته مثلا بطری با صدای خیلی زیاد یهو پرت بشه 😑😑درسته کس ...

یه چیز روزمره هست بزار فکرت ازاد باشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چقدر حساسی دختر ،اینا که گفتی خیلی عادیه ، واقعا اسمش اتفاق هم نیست حتی 😐😐😐😐

آره خیلی حساسم متأسفانه 🫠

آخه تاحالا پیش نیومده بود برام 😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیز روزمره هست بزار فکرت ازاد باشه

👌👌🫠

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صبح دخترم تلویزیونو انداخت صفحه ش شکست سیاه شده کلا چکمم برگشت خورده صبح نمیدونم تعریفت از اتفاقای م ...

شیطون خانوم چند سالشه من تلوزیونو گزاشتم رو اپن با چسب محکش کردم باز،بچهام دست میندازن حسرت میزتلوزیون موند بدلم

شیطون خانوم چند سالشه من تلوزیونو گزاشتم رو اپن با چسب محکش کردم باز،بچهام دست میندازن حسرت میزتلوزی ...

خب برای تلویزیونتون محافظ بگیرین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیطون خانوم چند سالشه من تلوزیونو گزاشتم رو اپن با چسب محکش کردم باز،بچهام دست میندازن حسرت میزتلوزی ...

۲۰ ماهشه 

کاش منم چسب میزدم پایه هاشو

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

آره خیلی حساسم متأسفانه 🫠آخه تاحالا پیش نیومده بود برام 😑

اینجوری خیلی اذیت میشی ، باید روی ذهنت کار کنی که اینجور اتفاقا خیلی عادیه و اصلا ارزش نداره که ذهنت رو مشغولش کنی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم