2777
2789

میاد سر چیزای الکی دعوا راه میندازه بعد سرکار نمیره میگه تقصیر توعه اسنپ میره .همش دنبال بهانه س از ساعت 8 صبح از قصد منو بیدار کرده بچرو بد خواب کرده سادیسم داره خودش هی چرت میزنه بچم هی گریه می‌کنه من رفتم چند بار سمتش بغلش کردم دیدم محل نمیده رفتم کنار 

دوباره می‌گه چیشد چرا قیافه ت اینجوری 

بگو تنگش کن

😂😂😂😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خسته شدم از دستش هر شب منتظر این من بیام سمتش و من میرم برای اینکه دعوا نشه حالا اگ یبار نشه داد بیداد می‌کنه من هزار بار باید برم سمتش خودمو بهش بچسبونم پسم بزنه دلش خنک شه عقده ش چرا خالی نمیشه چرا تمومی نداره 

دلم میخواد فرار کنم هیچ کس ندارم ن پدر ن مادر هر جور دوست داره تو خونه رفتار می‌کنه 

بعضی مردا اینجورین 

بابای منم بچه که بودم اینجوری میکرد تا 12 میخوابید بعضی وقتا هم لج میکرد کلا نمی رفت مسافرکشی 

ولی الان فهمیده چه اشتباهی کرده همه ی دوستا و همسن و سالی بابام خونه زندگی جمع کردن ولی بابام هیچ 

بعضی مردا اینجورین بابای منم بچه که بودم اینجوری میکرد تا 12 میخوابید بعضی وقتا هم لج میکرد کلا نمی ...

همونو میگم مگه زن ک با به پای من خونس هفته ای 3 روز می‌ره چون بقیه روزا دنبال دعوا سرکار نره