بابام ده روزه فوت کرده ، ما دوتا دختریم و ی پسر ، تو تمام ۲ سال مریضی بابام ؛ داداشم حتی یه قدم برنداشت همش من و خاهرم حتی یک بار دکتر نبرد فقط من من من ، از وقتی فوت شد و تا لحظه آخر من کنارش بودم ؛ مامانم چسبید به داداشم و شد طرفدار پسرش ، روزی صد بار میگ کی گواهی فوت میاد ک من برم حقوق اش رو بگیرم ، ماشین رو بفروشید سهم داداشتون رو بدین ؛ درصورتی ما حتی یک گرم طلا نداریم و الان همه چی میرسه به برادرم و من حالم از برادرم و مادرم بهم میخوره ؛ کامل مارو گذاشت کنار درصورتی ما هنوز داغداریم تازه یتیم شدیم چقدر مادر آدم میتونه نامرد باشه ، انگار زن بابای ماست و مادر واقعی برادرم 😭😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا میگی همه چی میرسه به برادرم تو و خواهرت هم سهم داری
کلا یه ماشین هست ک نهایت ۶۰۰ بخرن ؛ مامانم میخاد ۳ تا سکه ک مهریه اش هست رو بگیره و یک هشتم هم میبره یعنی ۳۰۰ میرسه مامانم و از ۳۰۰ باقی مانده ۱۵۰ داداشم و من و خاهرم نفری ۷۰ ؛ حقوق هم ماهی ۱۸ هست ک همه رو میدن مادرم حتی گفت من دیگ غذا درست نمیکنم و پول مال منه