2777
2789

حرفا خودش و کارای خودش درسته بقیه اشتباه میکنن :/

یا وسایل برقی خودش هر مارکی باشه همون بهترین مارکه:/

یا ما هر رفتاری با بچمون کنیم اشتباهه

هر لباسی تن بچمون کنیم جنسش خوب نیس لباس بچه اون خوبه 

هنوز نفهمیدم چرا اینجوریه

نشده یبارررر بیاد یا ببینمش از چیزی ایراد نگیره از دسته کتری رفته تا همه چی

تاحالا به روش اوردی؟؟؟

منم نوجونیم خیلی ازخود راضی بودم

ییار به روم اوردن فهمیدم کارم اشتباهه

اصلا پیش خودم خانومی بودم برا‌خودم😂😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

آی چه بد

حالم از اینجور آدما بهم میخوره

ای دوست داشتم همینجور بود ارتباطمو خیلی خیلی کم کردم به صفر رسوندم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوجونی خوبه باز این از من بزرگتره هاچی بگم مثلا

مامانم رفتارو خودمو باهام کرد

یهو شوکه شدم ماتم برد

بعد گفت خودت دقیقا همیشه همین رفتارته ولی ما کوتاه میایم

دیگه خودسازی کردم بعدش

الانم تا جایییی که میتونم صحبت نمیکنم

کم حرفم بااینکه حرف زیاد میتونم بزنم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

آی چه بدحالم از اینجور آدما بهم میخورهای دوست داشتم همینجور بود ارتباطمو خیلی خیلی کم کردم به صفر رس ...

به هرچی که فک کنی کار میگیره مثلامن وسایلام چوبه موقع جهازم میگف ن این رنگی خوب نیس چوب اصن خوب نیس خش میشه وکیوم خوبه خودش یهو همه وسایلاشو عوض کرد روکش وکیوم گرفت الان بعد ۴ سال دوباره عوض کرده چوب و رنگ وسایل من گرفته بهش گفتم دیدی وسایلم هم رنگش خوب بود هم جنسش🤣 

یا سرخ کن بدون روغن گرفته هی تعریف میکنه من میگم همون چیزایی که تو توش میپزیو من داخل تستر میپزم هی میگ نه این فرق می‌کنه نرم میشه تستر خشک می‌کنه قرار شد بریم بیرون بال بپزیم باور کن بال های ک داخل تستر پخته بودم نرمتر بود🤣

به هرچی که فک کنی کار میگیره مثلامن وسایلام چوبه موقع جهازم میگف ن این رنگی خوب نیس چوب اصن خوب نیس ...

ایجوری آدما از خود راضی هستن

اصلا اعصاب آدمو میریزن بهم 

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....