2777
2789
عنوان

بچه ها دوستم داره از شوهرش جدا میشه

203 بازدید | 21 پست

مهریش ۱۴تا سکه .شوهرش اعتیاد داره کارمند بود الان ۸ماهه مصرفش رفته بالا سرکار نمیره.دست بزن داره فحاشم هس اینا یدونه بچه ی دوساله هم دارن .دوستم رفته مهریشو گذاشته اجرا واسه ۳۱شهریور بهشون وقت دادگاه دادن.دوستم هدفش جدایی نیس چون قصد ازدواج مجدد نداره الانم شوهرشو خونه راه نمیده میگه تا ترک نکردی تا سرکار نرفتی حق نداری برگردی.حالا شوهرش میگه بیا توافقی جداشیم میگه بجای مهریت یه زمین ب ارزش تقریبا ۴۰۰بهت میدم رهن خونه هم ۱۵۰ب نامه دوستمه میگه اونم واسه خودت نفقه بچه هم ماهی دوتومن میدم .دادگا گفته۱۴تا سکه یه میلیاردو خورده میشه اما هی باید بره دادگا بیاد آخرم قسط بندی میکنن نظرتون چیه قبول کنه یا نه همون قانونی بره جلو؟ب دوستمم میگه نفقه نمیده فقط ۲تومن واسه بچه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

دوستم میترسه قبول نکنه همینم از دستش بره البته دوستم زودتر مهرشو گذاشت اجرا واسه شوهرش ابلاغیه رفته میگن دیگه نمیتونه اموالشو بفروشه

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

شوهره میخواد از زیر مهریه در بره

حواسش باشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم خوبه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

دیگه کسی که طلاق گرفته که نفقه بهش نمیدن عزیز

اخه دوستم با بچه کوچیک ک سرکار نمیره من میگم اگه دادگاه میرفتن دوستم میگف من نمیتونم با بچه کوچیک سرکار برم دادگا یچیزی تعیین نمیکرد؟الان چجوری با دوتومن هم بچه نگهداره هم اجاره خونه هم شارژ ساختمون و...بده

۲ تومن؟اگه پسره مال و منال داره مهریشو بگیره خب

نه یه زمین داره .یه باغ هزار متری هم داره اما قولنامه ایه میگن نمیتونه ثابت کنه.اون زمینو اول آخر واسه مهریه ی دوستم توقیف نمیکنن؟

بهش بگو همسرداری مومنانه ایتاد حسینی رو شرکت کنه

الکی نه زندگیشو بپاشونه و به شوهرسم کمک کنه درست بشه

این تبلیغ نیست واقعا ، خیلیا زندگیشون درست شده ، منم ازینجا باهاسون اشنا شدم ، کانال همسرداری مومنانه رو داخل نت سرچ کنین یا بزنین تنها مسیر ارامش ، نتایج دوره همسرداری رو بخونین ، میتونین سرچ کنین تاپبکایی که خانومای نب نی سایتم زدن بخونین ، تو تاپیکای خودمم به اسم زندگیم اونجا به خانومی بهم معرفی کرد این دوره رو ، اونجام هست 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
اگر اموالی داره خب بهتره که دنبال مهریه رو بگیره

اموال ک همون زمینه .یدونم باغ هزار متری ک قولنامه ایه.میگم اون زمینو واسه مهریه دوستم توقیف نمیکنن؟