2777
2789

مثلا کسی بره خاستگاری بفهمه دختره دیسک کمر داره فرار میکنه؟🥲

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

یعنی یجوری راجب دختر حرف میزنید انگار وسیله ی خونست مثلا باید اکبند سصحیح و سالم بدون خط و خش باشه تا بگیرنش

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز من چه ربطی داره 

فقط نشون میده از بدنت زیادی کار کشیدی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یعنی یجوری راجب دختر حرف میزنید انگار وسیله ی خونست مثلا باید اکبند سصحیح و سالم بدون خط و خش باشه ت ...

اطرافیانم اینجوری فکر میکنن‌🥲

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

این چه حرفی بود دیگه خب بیماری هست هر کی یه بیماری داره دیگه باید درمان بشه

مکلش اینه درمان قطعی نداره باید مراعات کرد🥲

نه عزیز من چه ربطی داره فقط نشون میده از بدنت زیادی کار کشیدی

زیاد کار نکشیدم برعکس از بی تحرکی زیادبود 🥲

چ لزومی داره بگینرمش های مخصوصش انجام بده

یعنی نگم کلا؟

خب بلاخره ک توقع دارم همسر ایندم کمکم کنه اگر نگم ک ممکنه هیچ کاری کمک نکنه و بدبخت هفت عالم بشم🤦‍♀️💔

شاید بعصی ها از پس هزینه سنگینش برنیان

هزینه سنگین نداره ک 🥲

کسی که دیسک کمر داره باید ملاحظه کنه، یک سری از فعالیتها رو انجام نده. حتی در رابطه زناشویی باید یکسری وضعیتها رو انجام نده. در هنگام بارداری و زایمان باید تحت نظر باشه و... 

همسرش باید این رو بدونه و همکاری کنه. برخی مردها نمیتونن بپذیرند. مشکلی نیست. به سلامت. تشریف ببرند. 

البته بستگی به مقدار اسیبی که دیسک دیده داره. 

باید قبل نامزدی خواستگار در جریان بزارید 

همسایه ما خبر نداشت خانمش که باردار شد کلا فلج شد چون بارداری براشون خیلی سخته بعد زایمان هم نمیتونست بچه بغل بگیره 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
کسی که دیسک کمر داره باید ملاحظه کنه، یک سری از فعالیتها رو انجام نده. حتی در رابطه زناشویی باید یکس ...

دقیقا درسته 

دیسک من خفیفه خب سنمم کمه ولی باینک خفیفه پدری از من دراورده که..🥲🥲🥲

یعنی نگم کلا؟خب بلاخره ک توقع دارم همسر ایندم کمکم کنه اگر نگم ک ممکنه هیچ کاری کمک نکنه و بدبخت هفت ...

نه نگو

بعدا بگو یک سال دوسال بعد

منم چند سال بعدگرفتم

اصلا بیماری شاقی نیس

گفتم ک نرمش مخصوص بکن دردت میوفته