2777
2789
عنوان

بعد پنج ماه مادر خواستگار قبلیم پیام داده😐🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 46 پست
الان شده شوهرت؟🤣

نه عزیزم الان عقدم تو دوران آشنایی که خیلی خوب بود 

ولی الان که دعوامون میشه بعدش پیام میده میگه خودمو درست کردم یه آدم دیگه شدم بیا بهم فرصت بدیم

بعد که میرم پیشش میبینم باز همونه حتی بدتر از قبل

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بچه ها اصل مطب اینجاست منم الانم داره بایکی آشنا میشم طرفم خوبه خداروشکر 😐مادر این یهو ازکجا پی ...

بلاکش کن پس.دقتی شرایط بهتر برات پیش اومده اصلا دیگه نزار اونا حرفی بزنن که مردد بشی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

این موردم که الان آشنا میشم خودش خوبه یکم خانوادش به دلم نمیشینه 😐

چجوریه خانوادش

مهم اخلاقه 

اگر اخلاقش از اون قبلی بهتره از دستش نده

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

این موردم که الان آشنا میشم خودش خوبه یکم خانوادش به دلم نمیشینه 😐

از چه نظر

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

اخلاقی و رفتاری اینی که الان هست خوبه ولی خانوادش اوکی نیست اونیم که پیام داده خانواده متشخص داره پس ...

درسته خانواده مهمه ولی اونی که قراره با هم‌زندگی کنید مهم تره.دختر عموی من مادرشوهرش خوبه خیلی دوسش داره ولی شوهرش یه کثافتیه.چه فایده

خانوادش ساده هستن ما خانوادگی یکم اهل تجملات و... هستیم ولی اینا نه خیلی ساده هستن و وضع مالیشون خیل ...

به نظر من خیلی نهم نیست اگر خانوادت میتونن بپذیرن همو