2777
2789

چطور همچین چیزی ممکنه خیلی بهم بدی کرده خیلی یک ساله عروسی کردیم ولی فهمیدم با هم آینده ای نداریم خانواده خوبی هم نداره 

می‌خوام برم ولی همش یاد خاطرات خوب و مسافرت ها و لحظات عاشقانمون میفتم 

چطور تونست بگه من باعث عذابشم گفتم ازت خوشی ندیدم گفت نمیخوامت جمع کن برو گفت خیلیا مثل تو زن اولشون خوب نبوده ولی زن دومشون خوب شده لعنتی چطور این حرفا رو دلت اومد بزنی دیگ هیچ عذرخواهی حالمو خوب نمیکنه فقط می‌خوام برم خودش گفت دیگ با من آرامش نداره منم میرم تا به آرامشش برگرده ولی به عذاب حقیقی میرسه می‌دونم خیلی پشیمون میشه من خیلی عروس خوبی برای خانوادش و زن خوبی برای خودش بودم همه بهش میگفتن ولی قدر نشناس بود زیاد بهش چسبیدم فک کرد من هیچ وقت نمی‌رم 

قبلا اسم جدایی برده بود سه بار ازش خواهش کردم التماس کردم گفتم اگر دوستم داری اگر منو میخوای وقتی دعوا میشه اسم طلاق نیار دیگه این سری باز اسم آورد زنگ زد به مامانش گفت که منو نمیخواد منم دیگه نمیمونم 

اینو الان دیدم😢

زود دلش تنگ میشه.نیاز به قهر کوچولو داره.هیچکی مثل تو نمیتونه نیمه ی گمشدش بشه.

خانوادش پشتتن.جدا نمیشین

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭🥲 ولی بابام وکیل گرفته خیلی مصممه برای طلاق خیلی اذیتم کرده

به فکر چالش بعد طلاق هم باش

مردا قابل رام شدنن.به هر کسی زیاد توجه کنی،همین رفتاریو میکنه که همسرت کرد.حتی پدر و مادر.حریم و ظرفیت خودتو حفظ کن وگرنه در زندگیه بعدی هم موفق نمیشی.

این رفتارا با مشاوره قابل حله.

مردایی که قبل ازدواج با کسی رابطه داشتن،زود از زندگیه متاهلی خسته میشن.ولی تو توان برگشت رو داری و حس میکنم کارتون به طلاق نمیکشه

صدای آب از ناهمواریه زمینه.پس هیچ کس مقصر نیست.درست انتخاب کن