2777
2789
عنوان

چه تاپیک خوبی بود حیف ترکید😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهشم گفتم توقعت بی جاست

ولی کار کشیده بود ب جایی ک کاربرا به استارتر فحش میدادن مگ به شما گفته بیاید سبزی پاک کنید😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

چه توقعا 

از کاری که بدم میاد سبزی پاک کردن

همیشه آماده خرد شده میخریم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

نمیدونم چرا ترکید؟دعوا شد مگه؟

نمیدونم والا من اصلا ندیدم از تو پرسیدم😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

کاربرا به بعضیا خیلی بد حمله میکننبعضی خانواده ها به هم کمک میکنن خب

دیگه دوره این کارا تموم شده

ببین عزیزم من خودم اینقدر کمردرد دارم نیم کیلو سبزی هم نمیتونم پاک کنم

سبزی آماده هست برن بخرن 

کی دیگه سبزی پاک میکنه اونی هم که سبزی خرد کنی میزنه به امید درآمد میزنه اینم ۱۰۰ تومن گرونتر 

😆😆😆 وای عجب تاپیکایی میزنن نی نی سایت نیس سرزمین عجایب 🤣

منم اینقدر از جواب کاربران خندم گرفته بود 

اسی هم کوتاه نمیومد

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهشم گفتم توقعت بی جاستولی کار کشیده بود ب جایی ک کاربرا به استارتر فحش میدادن مگ به شما گفته بیاید ...

اسی اون ۴۰کیلو رو از عمد گرفته که ببینه کی میاد کی نمیاد😂😂

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40