2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار قهر کردم رفتم امامزاده،بعدش یه جنجالی به پاشد نمیتونستم ثابت کنم امامزاده بودم هی میگف ببینی کجارفته الکی میگه امامزاده بودم ،یانرو یارفتی عین ادم برو خونه مادرش بهانه دستش نده بخاد تهمت بزنه،یاقبلش بگو که میری امامزاده اروم بشی

عزیزم نمیشه ک تو یه خونه زندگی کنی بهش اهمیت ندی و کار خودتو کنی معلومه که رم میکنه و میشه همین!!

باید ازش جدا شی با آدمی ک اینقد بی فرهنگ و بی اخلاق و عقده ایه نمیتونی زندگی خوبی داشته باشی 

کاش یکبار وقتی از خونه بیرونتون کرد زنگ بزنید ۱۱۰ بیاد صورتجلسه کنه...

این مدارک میتونه فردا روزی اگر تصمیم به جدایی گرفتین تو دادگاه کمکتون کنه.

از خدا براتون گشایش و حل گره های زندگیتون رو میخوام خانومی🥺

حال مرا همچو منی داند و بس...💔

و همینطور اگر جایی از بدنتون کبود با زخم شد و هرگونه آثار ناشی از ضرب و جرح حتما به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

بی زحمت مارو از حالتون بیخبر نزارین به عنوان یک انسان و دوست نگرانتونیم.

حال مرا همچو منی داند و بس...💔

و همینطور اگر جایی از بدنتون کبود با زخم شد و هرگونه آثار ناشی از ضرب و جرح حتما به پزشکی قانونی مرا ...

مرسی عزیزم

سری قبل که بیرون کرد رفتم صورتجلسه نوشتم

این سری نرفتم

برگشتم خونه دوباره