کسی از آب برنج برای پوستش استفاده کرده؟ شنیدم میگن خیلی خوبه و پوست کره ای میشه بعد اینکه من برنج هندی دارم که روش نوشته محصول هندوستان از اون هم میشه برای پوستم استفاده کنم؟ و اگر آره طرز درست کردنش رو بهم بگین
من پوستم زخم شد خووب نمی شد یه هفته روزی دوبار برنجو با آبش می پختم له می کردم می زدم پوستم عالی شد.. برنج محلی بود.. اگه کثیف کاری نداشت تا آخرعمرم ادامه می دادم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب بنظرتون برنج هندی هم جوابه؟ بعد اینکه یعنی وقتی برنج پخته شد و یکم آب توش بود همون میزاشتین کنار ...
به نظرم برنج محلی بگیرید.. برنج خیس خورده رو نیم ساعت با آب زیاد میذاشتم آروم آروم بپزه خاموش می کردم میذاشتم از داغی بیافته بعد می ریختم داخل میکسر .. بافتش مثل ماست همزده میشه .. توی یخچال سه روز می مونه.. بعدز شستن مرطوب کننده می زدم
آب برنج برای پوست خیلی خوبه، چون پر از ویتامین و آنتیاکسیدانه و میتونه پوست رو نرم و روشن کنه، مثل پوست کرهایها! برنج هندی هم فرقی نمیکنه، هر برنجی میشه استفاده کرد.
طرز درست کردنشم سادهست:
یکدوم پیمانه برنج رو خوب بشور.
با دو تا سه پیمانه آب بذار بجوشه تا نرم شه.
آب برنج رو صاف کن و بذار سرد شه.
میتونی هر روز با پنبه روی پوست بزنی یا به عنوان تونر استفاده کنی.
خیلی راحت و طبیعی!
برنج خوشعطر شمال میخوای؟ دُردانه همیشه کنارتونه 🍚