2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده دلم میخواد بمیرم

83 بازدید | 8 پست

نگید آخرش قشنگ میشه.هرچی میگذره زندگی همونه.همش غم و دلتنگیه.آخه چرا آدم باید دنیا بیاد که اینقدر سختی بکشه؟ من این زندگی رو میخواستم یعنی؟ دارم عذاب میکشم.اون دنیام عذاب میکشم؟ چرا؟ کاش هیچوقت دنیا نمیومدم.دلم نمیخواد خودکشی کنم.ولی میخوام بمیرم.دیگه تحمل ندارم.بعضیا میگن امید داشته باش.یه امید بهم بگین که بتونم به خاطرش زندگی کنم.امید به چی داشته باشم؟ حرف های تکراری نگید.یه چیزی بگید واقعا حال آدم رو خوب کنه.

واسه خوب شدنه حاله آدم میدونی چندتا روانشناس لازمه؟؟؟؟؟فقط یکی..اونم باید فقط خودت بخوای که خوب بشی...

برگرد به خودتو گذشته‌ت نگاه کن بخاطره همه‌ی زجرهایی که کشیدی بخاطره همه‌ی سختیا و ناملایماتی که دیدی کوتاه نیا وقتی دنیا باهات لجه توئم لج کن بجای مردن بسازش اونجوری که خودت میخوای خوشبختی یه سنگه خیلی سخته که برای تراش دادنش باید تمامه عمرت زحمت بکشیو با دقت کار کنی تا بلاخره اون چیزی که میخوای بشه...نیمه کاره رهاش کنی فقط این تویی که باختی وگرنه دنیا ادامه داره شب و روز بازم میان و میرن تو فقط دیگه دور از جون نیستی...پس نباشی فقط خودت باختی نه کسی دیگه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید به خاطر این باشه.ولی فقط این نیست.منم دلم میخواد خوشبخت بشم.

اگه میخوای واقعا بهش برسی واقعا باید نسبت بهش بیخیال بشی ، اونوقت اون میاد سمتت...قانونش اینه تو بخواه  یه چیزی رو ولی برای رسیدن بهش نباید بی قرار باشی یا حرص بزنی بدتر جور نمیشه ولی وقتی دیگه بیخیال شدی میبینی که اتفاق افتاد دقیقا چیزی که خواسته بودی

من دیگه نمیتونم برای زندگی بجنگم.چون خیلی براش جنگیدم.دیگه نمیتونم.

ببین سختش نکن یه چند وقتی به خودت و ذهنت استراحت بده..

بزار یه نفسی بکشی یکم فاصله بگیر کارهای دمه دستی انجام بده بزار حالت بهتر بشه توانت برگرده دوباره بیا و با اون مشکلی که داری دست و پنجه نرم کن..آدمی ..آهن که نیستی..یه وقتا انقد که آدم گیر میده به یه مسئله‌ای دیگه زندگی کردن یادش میره خوشیا و خوبیا زندگیش به چشمش نمیان..خیلی داری به خودت سخت میگیری...مطمن باش خدا جوابه زحمت‌هاتو میده...به خودت زمان بده واسه خودت آرامش بساز برو بیرون یه قدمی بزن با چهارتا آدمه درست که روحیه بالایی دارن بگرد که چندتا ایده جدید به ذهنت برسه..

استراحت کن بعدش با قدرت برگرد برای ساختنه زندگیت...باور کن زندگی بالا و پایین زیاد داره روزه خوشه توئم میرسه به شرطی که از راهه درستش بجنگی و تلاش کنی

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..