2777
2789

خودم به میزبان مهمونی حواسم نبود گفتم خوش اومدی 

یکی از خاطرات دیگمم اینکه تو جمع یکی از فامیلامون یک حرف زد خنده داره بود من هی میگفتم و میخندیدم بعد بهم گفتن این حرف حرف بدیه 

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از فامیلامون میگفت رفتم مسجد میخواستم بگم مارو تو غمتون شریک بدونین گفتم مارو تو قبرتون شریک بدونین

یبارم عید بود شلوغ بود خونه 

مامانم میخواست بگه عیدتون مبارک گفت تولدتون مبارک

💕🌸☘️🌹

ما برای عید خونه داییم شام دعوت بودیم، بعد از غذا مامانم میخواست به زن داییم بگه دستت درد نکنه، گفت، دردت دست نکنه. خودم هم چند وقت قبل مهمون داشتیم، زود بلند شدن که برن، من میخواستم بگم حالا مینشستین، اشتباهی گفتم، حالا بشنستین.

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

یکی از فامیلامون میگفت رفتم مسجد میخواستم بگم مارو تو غمتون شریک بدونین گفتم مارو تو قبرتون شریک بدو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عالی

ما برای عید خونه داییم شام دعوت بودیم، بعد از غذا مامانم میخواست به زن داییم بگه دستت درد نکنه، گفت، ...

عالی 😆❤❤❤🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣