2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

214 بازدید | 17 پست

سلاااام به همه وقتتون بخیر..

میخواستم بپرسم انتخاب رشته کی هست؟

تودفترچه انتخاب رشته سراسری دبیری هست؟؟

همم اگه انتخاب رشته کردیم ازیه چیزی که دوست نداشتیم دربیایم نریم،سال دیگه نمیتونیم کنکوربدیم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام انتخاب رشته یک هفته بعد از اعلام رتبه ها برگذار میشه احتمالا نیمه دوم شهریور باشه 

نه دبیری نیست ،کنکور فرهنگیان از کنکور سراسری جدا شده

اگه در رشته های روزانه با کنکور قبول بشید چه برید و چه نرید از کنکور سال بعد محروم میشید

سلام انتخاب رشته یک هفته بعد از اعلام رتبه ها برگذار میشه احتمالا نیمه دوم شهریور باشه نه دبیری نیست ...

من تراز نمره های خام کنکورم شده ۵۰۰۰بنظرت بااین تراز میشه انتخاب رشته بکنم؟؟؟اگه آره چیامیتونم انتخاب کنم؟

فرهنگیان کلا جداس بابد جدا شرکت کنیهنوز جواب کنکور نیومده چند روز بعد اینکه جوابش اومد انتخاب رشته ش ...

کنکورفرهنگیان دادم ولی مجازبه انتخاب رشته نشدم علاقم به معلمیه میخواستم ببینم توانتخاب رشته سراسری رشته ای هست که به معلمی مربوط بشه؟

کنکورفرهنگیان دادم ولی مجازبه انتخاب رشته نشدم علاقم به معلمیه میخواستم ببینم توانتخاب رشته سراسری ر ...

اگ مجاز نشدی پس دیگ هیچی نمیشه بری

مگ علوم ورزشی،زیست،فیزیک،ریاضی،اموزش زبان و اینارو بخونی ک بعد لیسانس بری ازمون اموزش پرورش بدی ک اونم قبولیش سخته

من تراز نمره های خام کنکورم شده ۵۰۰۰بنظرت بااین تراز میشه انتخاب رشته بکنم؟؟؟اگه آره چیامیتونم انتخا ...

چه رشته ای هستی ؟ تراز سوابق تحصیلی چنده حدودا؟

انتخاب رشته ک میتونی بکنی ولی دیگه رشته های خوب نمیشه

ولی اکه قبولی قطعی می‌خوای ازاد و غیر انتفاعی و....میتونی بزنی