2777
2789
عنوان

سنگ کاری سیسمونی نوزاد قران های رنگی و صلوات شمار

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 24 پست
بله

دوست عزیزم همون طور که میدونین قرآن قیمت نداره و روش قیمت نمیگذارن.. جسارتا بهتره که بگین هدیه این قرآن 50 تومنه

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز دلم خوبی؟منو میشناسی؟تو تاپیک چله نادعلی اینا بودیم.الان داشتم اون تاپیک رومیدیدم دیدمتیکر زدی خیلی خوشحال شدم عزیز دلم خداروصد هزار مرتبه شکر یادمه میگفتی هیچ امیدی نیس و بارداری برام غیر ممکنه.هیچ چیزی غیر ممکن نیس خداروشکر خدا حاجت دلتو داد.انشالله به سلامت بیاد بغلت عزیز دلم😘😘😘😘

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏

سلام عزیزم شما خوبی 

خدا به حق دلهای پاک دوستان و نفسهای حقشون حاجت دلمو داد ایشالله برم غربالگری بگه همه چیز نرماله و صحیح و سالمه دیگه هیچی نمیخوام 

نمیدونم سیندرلام یادته یا نه اونم بارداره خیلی براش خوشحالم 

سلام عزیزم شما خوبی  خدا به حق دلهای پاک دوستان و نفسهای حقشون حاجت دلمو داد ایشالله برم غربال ...

خداروهزار مرتبه شکر واقعا این چله ها خیلی خوب بود .شک نکن عزیز دلم همه چی خوب پیش میره انشالله سالم میادبغلت😘😘😘😘😘

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
خداروهزار مرتبه شکر واقعا این چله ها خیلی خوب بود .شک نکن عزیز دلم همه چی خوب پیش میره انشالله سالم ...

ممنون عزیز دلم ولی در هر صورت تو دعاهاتون منو از یاد نبر خدا وبرام معجزه رقم زده دعا کن صحیح و سالم و صالح بیاد تو بغلمون 😙

ممنون عزیز دلم ولی در هر صورت تو دعاهاتون منو از یاد نبر خدا وبرام معجزه رقم زده دعا کن صحیح و سالم ...

حتما قربونت لایق باشم برات دعا میکنم انشالله به سلامتی این دوران رو طی کنی😘😘

مرسی فدات شم😙

سلام عزیزم من هم چله ها بودم با مینا جون که رفتن از سایت 

شک داشتم که شما می خواستید باردار بشید یا نه الان این پیام رو دیدم ذوق کردم 

انشالله که سالم باشن زیر سایه پدر و مادر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ