2777
2789

شوهرم اختلال خودشیفتگی داره

دست بزن هم داره

توهین هم زیااااد

دست و دلبازی توی زندگی زیاد خرج میکنه

اما

اما

اما

منم ۱۰ سال کار کردم یه قرون به خودم نداد همه رو ازم گرفت

بد حسابه

از من یا پدر و مادرم قرض بگیره دیگه پس نمیده

چیزی به نام زن نمیزنه

طلاهام رو کاملا فروخته ولی میگه خودم خریده بودم

کلا پول تو جیبی نمیده

میترسه زن پور دستش بیاد قدرت پیدا کنه

هرچی بخوام تا جایی که بتونه میخره ولی پول نمیده

عمل زیبایی اینا هم کلا هدر دادن پول میدونه

با اون اوصاف

میخواد یه وام برداره از حساب من حدود ۴۰۰ میلیون

منم گفتم نمیتونم قبول کنم

به دلایل بالا

قبلا بهش گفته بودم داری دو تا آپارتمان میخری یکیش رو بنامم کن گفت مهریه ات رو محضری ببخش تا بکنم

چون آدم کلکی هست قبول نکردم

الان بخاطر محوطه سازی اون دو تا آپارتمان لنگ پول هست و چون خودش قسط معوقه به بانک داره نمیتونه بنام خودش برداره

میدونم قبول نکنم خشمگین میشه تهدید میکنه ممکنه خونه مادرم نبره و حتی کتک شایدم مرگ

کمکم کنید

چکار کنم؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

وام ب اسم توعه بگیر و برای خودت بر دار ضامنش هم بزار خودش باشه

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وام ب اسم توعه بگیر و برای خودت بر دار ضامنش هم بزار خودش باشه

میگم بابت محوطه سازی اون ۲ تا آپارتمان میخواد 

اگه ضامن وام خودشه مشکل خاصی برات پیش نمیاد حالا مقاومم بکن ولی تهش اینه که ادمی که این‌همه بخیل و حسابگره قطعا بخاطر چهارصدتومن وام نمیاد خونه رو به نامت بزنه حداقل بگو اگه ماشین داره به نامت بزنه

بگو اول سند ب نامم بزن تو محضر من همونجا بعدش مهرمو میبخشم و پولم بت میدم در غیر این صورت هر تهدیدی بکنی هربلایی سرم بیاری من 1 قرونم بت نمیدم و میزارم میرم

تعجب می‌کنم اسی این همه موقعیت مالی داشتی چرا تا الان تحملش کردی و جدا نشدی 

اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود.. 

بگو اول سند ب نامم بزن تو محضر من همونجا بعدش مهرمو میبخشم و پولم بت میدم در غیر این صورت هر تهدیدی ...

متاسفانه مهرطلبم

چطور زندگی می‌کنی با همچین آدمی من باشم جدا میشم

خوبی هایی هم داره

اما بدی هاش غیر قابل تحمله

فقط عادت کردم

متاسفانه مهرطلبم

مهر طلب مگه بیشتر به ادمی که بهش محبت میکنه وابسته میشه و اونی که توجه نمیکنه ازش سرد میشه نیست؟

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

بگو اول سند ب نامم بزن تو محضر من همونجا بعدش مهرمو میبخشم و پولم بت میدم در غیر این صورت هر تهدیدی ...

من اگر مهریه بگیر بودم بارها کتک خوردم میگرفتم

میترسم ببخشم ، 

راننده جاده هست

میترسم خدایی نکرده 

یه وقت بمیره پدر و مادرش دار و ندار بچه هام رو بالا بکشن

پدر خودم پارسال فوت شد مادرش با ۸۵ سال سن زنده اس و ارثیه میخواد