2777
2789

مثل بزرگا قلمبه سلمبه حرف میزنن

حرص درارن

ادم اصن فک نمیکنه با بچه طرفه انگار یه ادم بزرگه

تو فامیلمون یکی هست واقعااااا نچسبه

بچه ۵ ساله یه حرفایی میزنه🤦🏻‍♀️

ارههههه ولی خیلی چندش‌آورن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اما بعضیلام هستن از سنشون بیشتر میفهمن و خیلی باشعورن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

اونایی که من دیدم درجه شون خیلی بالاتره، اینا دیگه حرف نمیزنن به نقطه ای از سیاست رسیدن که فقط حرف جمع میکنن و مثل یه ادم بزرگ جنگ طایفه ای راحت میندازن ….. 

بچه های جاریم😂

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

اینو گفتی این خاطره یادم اومد 

ما یه دختره تو فامیلمون هست از بچگی بدو‌تولد خیلی گنده تر از سنش حرف میزنع 

یبار ختم مامان بزرگ من بود 

بعد خاله ی من سنش زیادع مجردع 

داشت ب خاله من نصیحت میداد ک ارع خاله اگ پسر خوب اومد سمتت رد نکنیا 

برو .تنهایی سختع😐😐😐

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

پسرخالم ۱۰ سالشه همش حرفای بزرگونه میزنه برای جلب توجه خیلی دلم براش میسوزه چون از الان به فکر جلب توجهه یعنی خالم و شوهر خالم بهش توجه نمیکنن یا اینطوری بزرگش کردن

زندگی یه جریانه، یه سفر، روی چیزی گیر نکن، بگذر تا زندگی بگذره. یه مسیره که به خدا برسی

دقیقااااااا

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

واییییییی‌‌ این دیگه نوبرشونه

من اونموقع خودم بچه بودم پشمام ریخت ک یه بچه این جمله هارو از کجا درمیاره😕😕

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..