2777
2789
عنوان

دوستم باهام بیرون نمیاد

228 بازدید | 16 پست

یه چند وقته قرار گذاشتیم بریم بیرون میگه پول ندارم فعلا بعد میاد از گشت و گذارش با دخترای فامیل برام تعریف میکنه دیروز رفتیم کافه فلان روز رفتیم شهره بازی عکساشو هم میفرسته برام...خب برا بیرون رفتن با  اونا پول داره برا من نه؟ جالب این جاست اون بیشتر باهام حرف میزنه تا من یعنی اونه که زنگ میزنه یا پیام میده هر روز...خب اگه ازم خوشش نمیاد چرا انقدر پیگیره ...خیلی هم باهم خوبیم ولی از این حرکتش خوشم نمیاد دوست نداره با هام بیرون بره با دختر خاله هاش انگار برای بیرون رفتن راحت تره ...خب من دوست دارم با دوستم برم بگردم دوستی پشت گوشی برا چمه واقعا دلیل کارشو نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک 

واقعا پول نداره و اون بیرون رفتنا حتما یکی دیگه حسابش میکنه 

دو 

خانوادش اجازه ندن با غریبه یا دوستی ک نشناسن با خوششون نیاد برن 

سه 

زیاد اسرار ب بیرون رفتن باهاش نداشته باش اگ شرایطشو دید خودش هم پیشنهاد میداد 

و در اخر  منم تعداد دوستام زیاده بخوام با هرکدوم برم بیرون  دیگه خرج زیادی میبرع 

عشــــAــــق🔗♥️

یک واقعا پول نداره و اون بیرون رفتنا حتما یکی دیگه حسابش میکنه دو خانوادش اجازه ندن با غریبه یا دوست ...

اخه ما قضیمون فرق میکنه خیلی خیلی باهم صمیمی هستیم من خودم این دوستم برام تو اولویته یعنی جایی بخوام برم دوست دارم اول به این زنگ بزنم

عزیزم بهش بگو ایندفعه بگو احساس میکنم تو با من فقط بیرون نمیای و ...بگو من دلم میخاد باهم بیرون بریم دوستیم چون من فقط دوستی تلفنی رو نمیپسندم.بببن چ میگه 

بانوی کورد ❤️

اخه ما قضیمون فرق میکنه خیلی خیلی باهم صمیمی هستیم من خودم این دوستم برام تو اولویته یعنی جایی بخوام ...

اگ واقعا مشکلش پوله و میخوای ثابت بشه برات 

یبار بیرون خودت مهمونش کن 

یا بگو از خونه خراکی ببریم پارک بشینیم 

عشــــAــــق🔗♥️