2777
2789

سلام خانوما ...یک سوال و یک همفکری

۱) کمک کردن به یکی از کاربرای سایت ...شناختی روش ندارم اما داستان زندگیشو خوندم و واقعا ناراحت شدم شدیدا به کمک احتیاج داره شما بودید کمک میکردین؟ و اینکه چطور بگم که ناراحت نشه؟ دلم میخاد دم عیدی دلش شاد بشه با ی کمک هرچند ناچیز

۲) دندون درد پدرمو دراورده تمام دندونام ذوق ذوق میکنه چیکار کنم بهتر شه بخاطر عفونته؟

نمیدونی چقدر دلم تنگه برای دیدنت/                 برای مهربونیات❤ ...نوازشات❤ ... بوسیدنت❤

نه عزیز دلم کمک نکن صد تا تاپیک زدن که این تاپیکا دروغ از کار در اومده خود نی نی یار هم گفته اصلا کمک نکنین چون بودن افرادی که همینطوری داستان سر هم کردن پول گرفتن رفتن 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

برو دندونپزشکی  ما که دکتر نیستیم منم دندونم درد میکنه فردا میرم دکتر واسه اون خانومم واقعا نمیدونم انقو کلاهبردار زیاد شدن که ادم شک داره به همه

خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱) عشقم سابقه ی کلاهبرداری با داستانای غم انگیز توی سایت بوده. عیدی رو بده به محک یا شیرخوارگاها یا آسایشگاهای معلولین یا بنیادای حمایت از کودکان کار

۲) نظری ندارم از پزشک باید بپرسی

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒

عزیزم نیازمند اطراف همه ما هست کافیه اطرافمون رو نگاه کنیم. هر کس اگه بتونه دست کناریش رو بگیره و بلند کنه درست میشه. توی سایت اطمینان نکن

واسه دندونت برو دندون پزشک شاید رسیده به عصب. الانم اگه داری یه مسکن بخور

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

سوال اولت ، منم كلا براي كمك زياد جو گير ميشدم اما الان خيلي بهترم ! سوال دومت دليل بر عفونت نيست به عصب رسيده بايد عصب كشي كني البته ممكنه هم كه عفونت داشته باشه ، حالا براي آرامش الانت كمي سير بزار روي دندونت در جا ساكت ميشه

ی لحظه فکرشو میکنم که شاید راست گفته باشه دیوونه میشم ... 

میرم دندون پزشکی حتما ولی یچی میخام ک یکم دردشونو کم کنه تا فردا😫

نمیدونی چقدر دلم تنگه برای دیدنت/                 برای مهربونیات❤ ...نوازشات❤ ... بوسیدنت❤

۱_ کمک کردن به کسی که واقعا محتاجه و شاد کردن دلش اصلا خجالت نداره برو باهاش حرف بزن و بهش کمک کن

۲_ واسه دندونت قرص مفنامیک اسید بخور نبود روش خمیر فلفل سیاه با نمک بزار یا حبه سیر بزار روش و اگه حبه سیر مثل قرص بخوری برا عفونت دندونت معجزه میکنه

۱_ کمک کردن به کسی که واقعا محتاجه و شاد کردن دلش اصلا خجالت نداره برو باهاش حرف بزن و بهش کمک کن ۲ ...

ممنون عزیزم

یعنی حبه سیر رو سالم قورت بدم؟😮

ممنون عزیزم  یعنی حبه سیر رو سالم قورت بدم؟😮

اره برا عفونت خیلی خوبه حبه کاملشو که نه😂😂😂 یه حبشو ۴ تا کن هر شب یکیشو بخاطر این گفتم قورت بدی که دهنت بوی سیر نده اگه اونجوریم بتونی بخوری خوبه هیچ فرقی نداره😂😂

اره برا عفونت خیلی خوبه حبه کاملشو که نه😂😂😂 یه حبشو ۴ تا کن هر شب یکیشو بخاطر این گفتم قورت بدی ک ...

اها فک کردم سالمشو میگی ترسیدم خفه شم 😫😂😂😂

اره بوی مزخرفی داره حتما قورت میدم هرشب😫 مرسی از لطفت😙