2777
2789
به هر حال نه شوهر تو پسر پیغمبر نه اون زنا اصلا نزار چنین کاری کنه

اره بابا نمیزارم. شوهرم گفت خودتم بیا منم گفتم ب هیج عنوان من نه سرکار میام نه میزارم شوهرم همکار زن داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا نمیزارم. شوهرم گفت خودتم بیا منم گفتم ب هیج عنوان من نه سرکار میام نه میزارم شوهرم همکار زن ...

خوب کاری می‌کنی 

انشاالله هیچوقت درگیر این چیزا نشی 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

عزیزم محیط کار شوهرم اصلا خوب نیست دیدم شنیدم اونجا با زن های کارگر زود گرم میگیرن دوست میشن همخواب ...

خود دانید 

از من گفتن بود 

خانما رو هم اعم از کارگر و غیر کارگر قضاوت نکنین

شنیدن تا دیدن فرق داره 

بنا بر اعتماد به همسر ✅

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

فدات انشالله دعا کن کارگرش قهر کرده برگرده

انشاالله برمیگرده 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

خود دانید از من گفتن بود خانما رو هم اعم از کارگر و غیر کارگر قضاوت نکنینشنیدن تا دیدن فرق داره بنا ...

عزیزم قضاوت نیست کلی دوست فامیل آشنا دارم هرچی زن میاد سرکار تولیدی اینا همشون.....هستن با صاحب کارشون میریزن روهم

زن ها کمتر حقوق میگیرن حرف گوش کن ترن

اینو حق میگه ، ولی ترس هم داره چون می‌تونه تو مصاحبه دنبال خواسته بد هم باشه

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

عزیزم قضاوت نیست کلی دوست فامیل آشنا دارم هرچی زن میاد سرکار تولیدی اینا همشون.....هستن با صاحب کارش ...

ببینید

الان صد تا مرد بیاد به شما پیشنهاد... بده شما قبول میکنین؟ 

خیر 

پس همون تعهد داشتن شوهر مهمه 

اگر بحث و دعوا و.. زیاد بشه اونم بخاطر بی اعتمادی

رابطتون سرد میشه 

اونوقت همسرتون برای پیدا کردن آرامش و شادی و عر نشنیدن میرن سمت خانما دیگه 

دعوا و بحث فقط خودتونو بیشتر ناراحت و پیر و زشت میکنه 

اگر همسرتون بخوان کاری بکنن تو عسلویه هم باشن میکنن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

شما هم به شوهرت زیادی اعتمادی داری. مردها همشون جنسشون ی مدله

😂

من به خودم اعتماد دارم گل 

چرا پای همسر منو وسط میکشین 

شما که ایشونو نمیشناسین چرا تهمت میزنین 

خود دانید دعوا کنین تا حرمتی براتون نمونه

ببینیدالان صد تا مرد بیاد به شما پیشنهاد... بده شما قبول میکنین؟ خیر پس همون تعهد داشتن شوهر مهمه اگ ...

من نه چون زندگیم ب هوس نمیفروشم. ولی بحث مرد ها فرق میکنه  طرف عاشق زنشه ولی به زن های دیگه نه نمیگه.  گلم قدیم نیست دیگه. انقدر ذات خراب ها ب وجود اومدن که مرد ها رو زود از راه ب در میکنن

😂من به خودم اعتماد دارم گل چرا پای همسر منو وسط میکشین شما که ایشونو نمیشناسین چرا تهمت میزنین خود ...

منم ب خودم اعتماد دارم. خود خودم. ولی ب شوهرم نه چون ساده اس دل رحم دل نازک. زود باور. زن های خراب خوب بلدن با صدا نازک کردن. دلبری کردن از راه ب در کنن