2777
2789
عنوان

عکس نوه عروسکم🥹😍

| مشاهده متن کامل بحث + 4849 بازدید | 136 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
😂😂😂

شما خودتم عروسکی من دیدمت

هزار ماشا الله

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
عه میشناسم شما روووووووجدی صاحب نوه شدین ؟؟چند ساله عروسک خوشگل ماشالله خیلی خوشگله

شما هم باورت نشد 

من اول فکر کردم عروس خانم حامله اس 

ولی فسقلی و دیدم ذوقیدم 😅😍

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

وای وای بخورینشششش تو رو خدااا کپ پسرته عزیزمممم ماشالله هزار الله اکبر وای انگار دیروز بود بله برون ...

اره کپ باباشه 😂😍یادش بخیر واقعا 

دورت بگردم قشنگ من ❤️برکه خانم

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

عزیزم چه نوه نازی چه مادربزگ پایه ای، خدا حفظتون کنه ، من هفت سال ازتون بزرگ‌ترم 🤭 چه مادربزرگ جوونی 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

اره کپ باباشه 😂😍یادش بخیر واقعا دورت بگردم قشنگ من ❤️برکه خانم

خیلییی خدا براتون حفظش کنه ماشالله پسرتم تک بود و خوشگل و خوش تیپ 😍😍

جان جان اسمش هم قشنگ و خاصه 

نامدار باشه 

به خُدا توكل میکنم من هم خواهم خَنديد ، در جايى كه اشك ريخته بودم ....

وااای عزیز دلم❤❤❤@toranjbano‍ عکس نی نی رو ببین صفحه اول من غش☹

ای ننه چه‌ نمک‌ بود فسقلی🥰😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

استارتر جان خدا حفظش‌کنه 😍🥰🧿🧿

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫