2777
2789

من خودم 

آهنگ کامران و هومن تو خودت نمره ۲۰ ایی همش فک میکردم واسه منه خیلی درسخون بودم چه ژستی میگرفتم😊

کلاس اول بودم جشن الفبا به بهونه اینکه خودم نشون بدم به همه بچه ها الکی میگفتم تشنه ام برم بیرون به بهونه آب خوردن همه حتی توی حیاط منو و زیبایی ام رو ببینن 

آخرشم هیچکس منو نگرفته هنوز😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی آهنگو خیلی دوست داشتم با گوشی دکمه ای ها ضبط کردم همیشه گوش میکردم با اینکه 10 سال گذشته 

تو تلویزون آهنگه پخش شد دیدم از اول تا آخرشو حفظم 

یا وقتی بچه بودم فکر میکردم زندگی ما داره ی جا پخش میشه عین فیلما فکر نمیکردم اینا بازیگر و فیلم بازی میکنن 

فکر میکردم زندگی ماها ی جا داره پخش میشه😂😂

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
ی آهنگو خیلی دوست داشتم با گوشی دکمه ای ها ضبط کردم همیشه گوش میکردم با اینکه 10 سال گذشته تو تلویزو ...

😂🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من خیلی کارای سمی داشتم کتاب میشه کرد انقدر زیادن مثلا یک مروارید داشتم خیلی دوسش داشتم برای اینکه همیشه داشته باشمش خوردمش فکر میکردم توی دلم جاش امنه همیشه یا جوجه هامو آمپول میزدم آخرم پرستار شدم انقدر عاشق آمپول بودم 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

فکر میکردم که فقط ما واقعی هستیم و زندگی میکنیم و بقیه مثلا رو حالت استپ هستن ی همچین چیزی😂😂

و اینکه فکر میکردم همیشه تو همون سن میمونیم و قرار نیست کسی کم یا بهمون اضاف بشه🥲🥲

🕊️🌿

هیچی... 

با اون سیبیل های ک... ی با رژ لب قرمزه پررررر ررررنگ میومدم جلو جمعیت مثله اسکلا

جوجه هامو میبردم حموم میگفتم حموم کنید حموم کنید تمیز شید اون طفل معصوم ها هم از لرز مردن

رفتارم انعکاس شخصیت شماست:/👑