2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اون بی حوصله نیست یعنی ؟اونو دوست داره ؟چرا نمیراره ارتباط قطع کنم؟کی کامل قطع میشه ؟

با اون رابطش بهتره چون تازه رفیق شدن 

آره .چون وابستته بخاطر رفاقتتون ولی یخورده سرد شده کم کم قطع میشه

اشکال نداره برا منم همچین اتفاقی افتاد آروم میشی خود به خود گلی❤️🥲🫶

نمیدونم رفتارش یجور دیگست ،انگار نمیخواد بره ،نمیدونم واقعا ، انگار یجورایی واقعا حالش بده ، ولی بنظر منم با کس دیگه ای هست ،چون حتی پیامامو درست جواب نمیده وعین خیالش نیست 

نمیدونم رفتارش یجور دیگست ،انگار نمیخواد بره ،نمیدونم واقعا ، انگار یجورایی واقعا حالش بده ، ولی بنظ ...

رفتار رفیق مجازیمو میگم ببین شبیه رفتار رفیقته یا نه

رفیقم با اینکه خیلی صمیمی بودیم کم کم حس کردم اون گرمیه سابقو نداره رفتارش ذره ذره داشت تغییر می‌کرد اگرم بهش میگفتم میگفت نه بابا عوض نشدم که دیگه مثل سابق جواب نمی‌داد و پیام نمی‌داد وقتی هم پیام میدادم انگار به زور جوابمو میداد

رفتار رفیق مجازیمو میگم ببین شبیه رفتار رفیقته یا نهرفیقم با اینکه خیلی صمیمی بودیم کم کم حس کردم او ...

اره اینطوریه 

بعد من میگم قطغ کنیم میگه ن 

ولی اگه پیام ندم مدت زیادی مثلا یک یا دو روژ خودش یه پیام میده احوال پرسی واینا