حق تصنیف از زمانی که عقد میکنی هر چیزی داره نصف میشه یعنی فرضا اقا زمان مجردی خونه و ماشین ویا هر چیزی داشته باشه حساب نمیشه شما اگر فرضا زمان عقد هم بخوای جدا بشی چیزی شاملت نمیشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان انقدر شرایط دادرسی برای گرفتن مهریه سخت و گرون شده که عملا میخوان زنان رو پشیمون کنن از اجرا گذاشتن مهریه. بنظرم بهترین نوع مهریه اینه یه ملک بنام خانم بشه همون اول که اگه کار به طلاق کشید خانم مجبور به بازگشت به خونه اول نشه و یه سقف داشته باشه. و دوم حق طلاق که اگه مرد خیانتکار یا بداخلاق از آب دراومد خانم راه نجات داشته باشه. این بهترین نوع مهریه است
انگلیسیها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم نمیشناسد ! منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه... «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار میآورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !