2777
2789

ینی از دست این عنتر دارم پیر میشم من خودم تازه عروسم هیچ یه سال نیس ازدواج کردم همه خواهر برادراشون سر زندگیشونن من بدبخت باید برم بخوابم خواهرش بچه داره تنها نیست که یه مدت دعوا داریم فک کنم

این مرد اصن به من اهمیت نمیده از وقتی عروسی کردیم با این که سه تا خونه داریم ولی انگار کارتون خوابیم جا نداریم برا خوابیدن همش خونه اینو اونیم از من فک کنم فراریه خوشش نمیاد وگرنه دلیلی نمیبینم

تازه ایشون با وجود ۴ تا برادر دیگه قراره خرجی خواهرشو بده ولی من وقتی پول میخوام انگار سنگ میوفته رو سرش انگل

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زدنت نسبت به شوهرت شبیه تازه عروسا نیست 😂

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بابا خب چیه برین بخوابین اونجا چی میشه مگه😐😐

شما خوشت میاد هرروز خونه مردم بخوابی؟؟

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

مگه پدر مادر نداره شوهرت؟

نه نداره

گفتم مادر نداره از عذاب الهی به دورم دیگه نمیدونستم همچین بلاهایی خواهراش سرم میارن

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

مگه پدر مادر نداره شوهرت؟

کاربری شما منو یاد فیلمهای استاد جیرانی میاندازه که همیشه یک مشرقی داخلش هست و ستاره مشرقی تو فیلم شام آخر بود 😅🌱❤️ 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️