2777
2789
عنوان

متفورمىن خورا ىه لحظه بىاىن

254 بازدید | 21 پست

بچه ها من شنىدم متفورمىن چون جلوى جذب وىتامىن ب رو مىگىره باعث رىزش مو مىشه واسه شما اىن اتفاق افتاده؟ 

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا واقعااا...من موهام خیلی میریزه به خاطره اونه من فک کدم ب خاطر کم خونیه

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘

براى کىست تخمدان و دىابت هست من مىخاستم واسه کىستم بخورم اىن حرفو که شنىدم پشىمون شدم آره لاغرم مىکنه

منم میخوردم مدتی ولی نشنیدم چیزی از عوارضش اینترنت سرچ کن ببین صحت داره یا نه 

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
متفورمین برا لاغریه؟ ضرر نداره میخورین؟

آره لاغر میکنه..ولی بشدت قندخون رو پایین میاره

"مرد" من..."زن" نیستم اگر زنانه پای عشقم نایستم...من از قبیله "زلیخا" آمده ام...آنقدر عشقت را جار میزنم تا "خدا"برایم کف بزند..😍😍😍😍😘😘
منم میخوردم مدتی ولی نشنیدم چیزی از عوارضش اینترنت سرچ کن ببین صحت داره یا نه 

تو نت سرچ کردم چىزى نگفته بود راجع اىن مسعله

من بهش حساسیت دارم بعد خوردنش کهیر میزنم دیگه قطعش کردم

گلوکوفاژ بخور 

مدل خارجیشه

البته منم متفورمین میخورم با وجودی ک قبلا ریزش مو داشتم الان که میخورم ریزش ندارم. من برای تنبلی تخمدان میخورم

گلوکوفاژ بخور  مدل خارجیشه البته منم متفورمین میخورم با وجودی ک قبلا ریزش مو داشتم الان که می ...

عزىزم چن وقته مصرف مىکنى؟؟