2777
2789

دختر خالم از هزار نفر بد بگه من نمیگم ولی اون می‌ره میگه باذکر نام.اوناهم بامن بد شدن

چقدر آدم نفهمه که حرف عادی یا درددل ببره لو بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نگو چرا میگی؟! 

منم یه بار به دخترخالم یچی گفتم برداشت صاف گذاشت کف دست مامانم کلی م بهش تاکید کردم به مامانم نگه وقتی دیدم اینطوری کرد دیگه هیچی بهش نمیگم 

کلا اخلاق خاصی داره مثلا من لباسم کج باشه جلو همه 

خاله هام و زندایی هام و اینا بلند میگه لباسش اینجوریه ههههه یا اینجوری راه میره اینجوری نماز میخونه و.... 

منم گذاشتمش کنار توم بزار کنار 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خواهر ندارم درددل کردم خودشم مدام بد همه میگه

خب بگه عزیزم منم ندارم دوستی هم ندارم ولی هیچوقت درد و دل نمیکنم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چون حسودن میخان مارو خراب کنن

خب صمیمی نشو تو که اینو فهمیدی دیگه حرف نزن باهاش چه اصراریه آخه 

من تازه دخترخالم همش اصرار می‌کرد باهم باشیم و فلان من فاصله میگرفتم ازش از وقتی که ازدواج کرد و بچه دارشد الان اونم فاصله گرفته خیلی دیر به دیر همو می‌بینیم